Pénzhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy szép összeget kap kézhez szeptember utolsó harmadában

Megkezdjük szeptember utolsó harmadát, és ez az időszak szép extrabevételt hoz majd 3 csillagjegy szülötteinek a pénzhoroszkóp aktuális előrejelzése szerint.

2024. szeptember 19., 11:51

Szerző:

Most, hogy szeptember utolsó harmadát kezdjük meg hamarosan, nézzünk bele, mit jósol a hó végéig a pénzhoroszkóp! Az előrejelzés a következő 3 csillagjegy szülöttei számára a legpozitívabb.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára a pénzhozó szerencseszám a 24 lesz. Figyelje ezt a számot, mert valamilyen módon kapcsolódni fog a hamarosan érkező extrapénzhez, előre jelezheti annak érkezését! Igen, az univerzum rejtett összefüggései akár még a pénzügyekben is megcsillanhatnak.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Most bőven kiegyenlíti az univerzum a korábbi negatívumokat: minél több mínusz merült fel önnél a hónap eddig eltelt részében, annál több extrabevétel érkezik majd a szeptember végéig még hátralevő periódusban. Egyszer fent, egyszer lent: hát a Skorpiónak most a fent következik, anyagi szempontból mindenképpen!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy nagy vagy három kicsi! A Halak számára a rendszeres, állandó bevételei mellé vagy egyetlen, nagyobb összegű extrabevételt ígér a horoszkóp – vagy három kisebb, de összességében egyáltalán nem szerény összegű kifizetés érkezik majd gyors egymásutánban még szeptember vége előtt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)