Két kézzel szórja a pénzt az X-Faktor sztárja

Az X-Faktorból ismert Manuel luxusajándékokat vett Valentin-napra – saját magának.

2022. február 15., 13:51

Szerző:

A 2019-es X-Faktor sztárjaként megismert Gödöllei Emánuel, azaz művésznevén Manuel a maga módján szintén megünnepelte a Valentin-napot, derül ki a rapper automatikusan eltűnő Instagram-sztorijából. Bár február 14-én a többség a párját köszönti fel, Manuel az önszeretet jelét adta azzal, hogy saját magának vett ajándékokat, méghozzá a legdrágább luxusmárkáktól.

„Köszi szépen és boldog Valentin-napot, Manuel!! Szeretlek tesó!”

– írja Manuel saját magának a videóban, amin a Dior, Pierre Cardin és a Gucci divatházak luxustermékeit mutatja. Minden bizonnyal a felvételen látható napszemüvegekkel, napellenzővel és parfümmel ajándékozta meg saját magát. Csak reménykedhetünk benne, hogy a drága termékek javítanak az énekes-rapper kedélyállapotán, aki egy héttel korábban megrázó és trágár posztokban számolt be arról, hogy a depresszió és az önsajnálat elől újabban általában az ivásba menekül.

Manuel új klipje, a Zombi közben kevesebb, mint egy hét alatt már túl is van az 1,2 millió megtekintésen a YouTube-on. Ha ön rajongó, bizonyára hallotta már, de ha nem tartozik a fiatalember törzsközönségébe, esetleg próbálja ki most, hogy ön is élvezi-e az alábbi hangkompozíciót!

Rapperek

Fotó: Alee, az X-Faktor győztese újabb tetoválást csináltatott az arcára

G.w.M. indulatos kirohanása: Az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban

Curtis megszólalt emberöléssel vádolt bátyjával kapcsolatban

(Kiemelt kép: Manuel Instagramja)