Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek sikert és győzelmet hoz a Szűz telihold

Holnap lesz a telihold napja, és a horoszkóp szerint ez egy rendkívül sikeres periódus kezdetét jelenti a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2024. szeptember 17., 11:44

Szerző:

Idén szeptember 18. a Szűz havában a telihold napja, és ez a nap a horoszkóp szerint egy igen pozitív, sikerekkel teli időszak kezdetét jelenti a következő 3 csillagjegy számára.

Kos (03.21.–04.19.)

Talán ön is érzi, de a karrierjében kezd beindulni valami. A korábbi energiabefektetések, eddigi szorgalma meghozza hamarosan a gyümölcsét, szóval csak így tovább a munkában, mert hamarosan kézzel fogható eredményei is lesznek az előrehaladásnak!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreket ahhoz segíti most hozzá a telihold, hogy viszonylag sikert érjen egy olyan dologban, amit korábban többen is megpróbáltak, de vagy totális kudarcot vallottak, vagy egyszerűen csak nem teljesítettek túl jól. Jó érzés ez a siker, és emellé érdemes azon is elgondolkodnia, hogy miért pont ön az, aki számára ez a kihívás-feladat ennyire jól ment!

Szűz (08.23.–09.22.)

Lassan véget ér a Szűz hava, de ez a telihold mindenesetre a Szűz számára egy nagy győzelmet vagy sikert jelez előre minden bizonnyal még a Szűz havának vége előtt, azaz még ezen a héten. Nem feltétlenül egy másik emberrel szemben lesz ön sikeres, hanem a nem túl kedvező körülmények ellenére lesz majd képes példátlan teljesítményre. Nyugodtan vágjon most bele bármibe, ami lelkesíti, mert a csillagok ön mellett állnak. Ne foglalkozzon az esélyekkel, ha nem tökéletesen lehetetlen, akkor most sikerülni fog.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Svitlana Hulko)