Napi horoszkóp, 2024. szeptember 19.: a Bika megkapja, amire vágyott, a Halak megmutatja magát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. szeptember 18., 20:04

Szerző:

Folytassuk a hetet, jöjjön a csütörtöki napi horoszkóp, nézzük, mit üzen mára az asztrológia az egyes csillagjegyeknek!

Kos (03.21.–04.19.)

Az embert meg tudja változtatni, ha azt éli át, hogy érzi egy másik ember szívverését, akár közvetlenül, akár valamilyen kevésbé direkt és megmagyarázható módon. A kapcsolódás minden ilyen pillanata luxus, zárja hát a szívébe tehát a perceket, amikkel a mai nap megajándékozza önt!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a napon megtalálja a számítását: megkap valamit, amire vágyott. Nem mindig hasznos az embernek, ha kielégítik a vágyait, de nem is lehet sokáig bírni, ha ez sosem történik meg – használja ki ezt az alkalmat arra, hogy kapcsolódjon önmagához, ítélkezés nélkül tisztázza, mi zajlik most a lelkében!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy olyan személy, egy nő lesz meghatározó alakja ennek a napnak az ön számára, akiben egy puma vadságát fedezi fel. Ez az illető akár vonzó is tud lenni, de lehet, hogy veszélyes is, legalábbis amíg jobban meg nem ismeri.

Rák (06.22.–07.22.)

Lesz egy pillanat a napban, amikor úgy érzi majd, kiveszett önből az akarás, eltűnt a lába elől az út. Ne essen kétségbe, mert mint már annyiszor, ezúttal is újra fog kezdődni minden, tovább fog tudni lépni, és talán már ma este nem fogja érteni korábbi önmagát, hogyan lehettek ilyen érzései rövid idővel korábban.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Hatalmas gőggel és pazarlással szembesül ezen a napon, ami a mai világban nem is számít különösebben kirívó vagy megrázó élménynek. Ezúttal azonban mégis elindít a dolog önben valamit – kövesse bátran a gondolatait és érzéseit, bármennyire is evidens, hogy a semmitevés sokkal kényelmesebb lenne! A mai napon ez az élmény nem ugyanazt a dühöt, egy negatív érzést váltja ki magából, mint általában, hanem pozitív tenni akarásra sarkallja önt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Bár csak egy átlagos csütörtök van ma, ez a nap mégis ünnepi pillanatokat ígér önnek. Legyen ott a pillanatban, legyen önmaga, ünnepeljen! Ehhez akár partnert is találhat magának, de ez nem feltétel: ünnepelni egyedül is lehet, ha van mit. És ma önnek lesz.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A négy elem közül a Mérleg számára ma a tűz lesz a legfontosabb. Ez az elem rengeteg mindent jelenthet, rengeteg csodát-varázslatot hordoz, a Kos, az Oroszlán és a Nyilas csillagjegyek kapcsolódnak hozzá. Fedezze fel, hogy a mai napon mi a tűz üzenete az ön számára!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap egyik élménye kapcsán felismer egy fontos dolgot, ami önben legbelül rejlik. Ismerje fel, és hozza szinkronba, harmóniába személyisége többi részével, mert igen, ez is ön, de nem csak ez! Ez egy újabb lépés afelé, hogy tényleg azzá a személlyé tudjon válni, akiről tudja, hogy igazából az ön igazi énje.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy idegen kap majd rövid, de fontos szerepet ebben a napban a Nyilas életében. Bár a nevét sem feltétlenül tudja meg ennek az illetőnek, mégis egy hosszú folyamatot indít el önben az illető.

Bak (12.22.–01.19.)

Rengeteg vággyal a szívében ébred, de ennek a vágyakozásnak a fókuszában nincs egy konkrét, kikristályosodott dolog. Próbálja meg jobban megismerni ezeket az önt mozgató belső erőket, mert ne feledje, a fizikai világban nem csak az igazságnak és a valóságnak van ereje!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, hogy valaminek a küszöbéhez ért, de egyelőre két világ között van. Ez összhangban van azzal, ahogy a természet lassan a nyárból most az őszbe fordul, nagyon sok minden változik most. Ez a nap az ön számára bepillantást enged abba az új világba, amibe hamarosan be fog lépni.

Halak (02.19.–03.20.)

Arra alkalom ez a mai nap, hogy megnyíljon, megmutassa magát. Ön tudja a legjobban: ennek most van itt az ideje, elég volt a szerénykedésből-illedelmeskedésből, van valaki, akinek ma látnia kell önt. Hát hadd lássa!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)