Megszületett Patai Anna első kisfia, a névadásnál a fiatal szülők divatjamúltnak számító hagyományt követtek

Patai Anna az Instagramon fotót is mutatott a babáról.

2024. szeptember 5., 07:59

Szerző:

Hatalmas örömhírt közölt a Megasztár egykori gyereksztárja, Patai Anna és férje, Pallus Bence: kedden megszületett első gyermekük!

Megszületett Patai Anna kisfia

Patai Anna a múlt héten hétfőn ünnepelte a 25. születésnapját, és alig több, mint egy héttel később még egy születésnap következett: megérkezett az első kisfiuk, Bence. A 2010-es Megasztár felfedezettje a következőket írja a babáról az Instagramon:

„2024.09.03-án megszületett a gyönyörű fiunk: Pallus Bence! Isten hozott, édes picikém!”

Patai Anna az itthon szokásos engedélykötelesezős fordulattal hozzáteszi, hogy nem szeretné, ha más oldalak átvennék a gyermek fotóját, így ön azt csak ide kattintva, az Instagramon tekintheti meg.

Az utóbbi évtizedekben azt szoktuk meg, hogy a sztárok mindig próbálnak minél ritkább és különlegesebb keresztneveket adni a gyermekeikhez – hát ebben az esetben nem ez a helyzet. Úgy is fel lehet fogni a dolgot, hogy manapság már az igazán különleges az, amit Patai Anna és Pallus Bence csináltak: a kisfiú a régi, mára már divatjamúltnak számító hagyománynak megfelelően édesapja nevét kapta.

Patai Anna és Pallus Bence

Az énekesnő és gimnáziumi szerelme pár nap híján egy éve, tavaly szeptember 16-án házasodott össze. A nagy hírt akkor a következőkkel jelentette be:

„Alig vártam, hogy megosszak veletek pár képet az esküvőnkről. Szeretném megköszönni a családunknak, hogy eljöttek és velünk ünnepeltek! [...] Rózsaszín-ezüst-fehér volt a színkombináció, természetesen ehhez készültek a csodaszép virágok, na meg az üdvözlőtábla, ami a legegyedibb ötlet! [...] Mindenkinek hálás a szívem, hogy életünk legszebb napját még szebbé tettétek. Pallus Bence, nagyon szeretlek, innentől kezdve szólítsatok Pallus-Patai Annának!”

A lagziról készült fotókba az alábbi posztban lehet belenézni.

 

Patai Anna korábban azt mondta, szeretnének fiatalon szülők lenni a férjével, és ez most valóra is vált. Márciusban, fél évvel az esküvőjük után az alábbi poszttal jelentették be, hogy érkezik az első gyermekük.

„Egy újabb fejezetre készülünk: bővül a család! Iszonyatosan nehéz volt idáig titokban tartani, mert ez életünk legszebb utazása, amit az Istentől kaptunk! Drága Gyermekem, Apával már nagyon várunk!!!”

– írja Patai Anna az Instagramon az alábbi posztban. A képen a férjével és kutyájukkal láthatóak, és mutatják a magzatról készült ultrahangfelvételt.

(Kiemelt kép: Patai Anna Instagramja)