Kulcsár Edina és G.w.M kisfia megszületett, rögtön jött a kérdés: Ezeket a neveket honnan veszitek? – Itt a válasz

Kulcsár Edina a negyedik gyermeke születése másnapján talált egy kis időt arra, hogy az Instagramon válaszolgasson a kommentelőknek.

2024. augusztus 10., 06:41

Szerző:

Pénteken este közölte Kulcsár Edina és G.w.M a nagy hírt: a várakozásoknak megfelelően csütörtökön megszületett első közös kisfiuk. Korábbi kapcsolataikból mindkettőjüknek van már egy fia és egy lánya, és tavaly májusban született meg első közös gyermekük, Amara.

Ezt a nevet kapta Kulcsár Edina és G.w.M kisfia

Három éve sincs még, hogy összejött Kulcsár Edina és G.w.M, de már a második közös gyermeknek örülhetnek. A médiaszemélyiség-influenszer anyuka és a rapper apuka a közösségi médiában pénteken este tették közzé a nagy hírt, hogy előző nap megszületett a kisfiuk.

„Tegnap reggel megszületett a kisfiunk, Varga Dion. 2024.08.08.”

– ezt írta Kulcsár Edina az Instagramon közölt képhez rengeteg emojival.

„Isten hozott, kincses hercegem! Varga Dion”

– így adta közre a nagy hírt az apuka, G.w.M, szintén az Instagramon.

Kulcsár Edina és G.w.M innen veszik a neveket

Rengeteg gratuláció érkezett a nagy hírre többek között olyan hírességektől, mint L.L. Junior, Weisz Fanni vagy Rubint Réka.

Több, a számmisztikában hívő kommentelő szóvá tette, milyen különleges dátumon született a kis Dion, hiszen nyolcadik hó nyolcadika volt csütörtökön, ráadásul ha az évszám számjegyeit összeadjuk (2+0+2+4), egy harmadik nyolcast kapunk, a születési dátum tehát három nyolcas. A nyolcas számot a végtelenséggel, illetve a végtelenül áramló energiával szokás összekapcsolni nyilván annak alapján, hogy a végtelen jele egy lefektetett nyolcas, illetve hogy az arab nyolcas számjegy egy önmagába visszatérő, dupla hurok. A tarot kártya szerint pedig a nyolcas az igazság száma.

Hogy az itthon igen szokatlan Dion keresztnév honnan származik, arra az egyik elmélet az, hogy a név Dionüszosz istenségre utalhat: ő a görög mitológiában a bor és mámor megtestesítője, aki értett a mezőgazdasághoz és termékenységet is hozhatott. De a deus szó is lehet az eredete, ez Istent jelenti a latinban (olaszul Dio). Hogy Vargáék melyik értelmezés miatt döntöttek emellett a keresztnév mellett, azt nem tudjuk, de az viszont biztos, hogy az egyik kommentelő ezt írta egy hozzászólásban:

„Gratulálok! Ezeket a ritka neveket honnan veszitek?”

Erre a négygyermekes, frissen szült Kulcsár Edina maga válaszolt igen türelmesen és titokzatosan, méghozzá a következőket:

„Köszönjük! Kutatjuk!”

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti két közös gyermekének keresztneve Medox és Nina, a tavaly G.w.M-től született kislány keresztneve, amint már említettük, Amara.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)