Weisz Fanni babát vár, és nem ez az egyetlen nagy bejelentése

Weisz Fanni dupla bejelentést tett közzé, a két jó hír közül az egyik, hogy babát vár.

2024. június 25., 07:51

Szerző:

Weisz Fanni nem sok mindent oszt meg az utóbbi időben a magánéletéről, de február óta tudjuk, hogy párkapcsolatban van. Hát most két mérföldkőről is hírt adott egyszerre.

Weisz Fanni és a szerelme Olaszországban nyaralnak, ahol...

Weisz Fanni először egy olyan képet tett ki tegnap az Instára, amin a párjával egymást ölelve ülnek. Mivel a modell-influenszer nem járul hozzá posztjai újraközléséhez, a fotót csak ide kattintva tudja megnézni, a lényeg mindenesetre, hogy Weisz Fanni a képen elég egyértelmű gesztussal fogja domborodó hasát, és a kezén jegygyűrű látszik, sőt, párja arcát is megmutatta.

Kommentelni nem lehet ennél a fotónál, de a követők azonnal vették az adást, és nem sokkal később Weisz Fanni egy újabb posztban megerősítette szavakban is, amit előtte csak vizuálisan kommunikált:

„A hír igaz! Mindkettő!
Igen, eljegyeztek és babát várunk. A boldogságunk határtalan.
16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik.
Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy-két fontosabb, a szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani.
Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek.”

A friss posztban Weisz Fanni hosszasan leírja a sztorit, hogy miután Riminiben és Firenzében is voltak, a párja végül Velencében hogyan kérte meg a kezét. Ezen második posztban nincs letiltva a kommentelés, és a modellnek már olyan más médiaszemélyiségek gratuláltak, mint Dér Heni, Epres Panni, Kulcsár Edina, Köllő Babett vagy Jakabos Zsuzsanna úszónő.

Weisz Fanni most már nem beszél (annyit) a magánéletéről

Emlékezetes, hogy Weisz Fanni előző szerelmei országosan ismert férfiak voltak: Hajmásy Péterrel volt hosszabb ideig kapcsolatban, aztán Bókay Gergővel jöttek össze, akivel 2022 elején szakítottak.

A modell szüleivel való viszonyáról 2022-ben vallott a TV2 stábjának az alábbi interjúban. A fiatal modell és édesanyja családi videókat mutatnak az alábbi videóban, és ezeken feltűnik Weisz Fanni édesapja is. A férfi nem tudta feldolgozni, hogy mindkét gyermeke siket, ezért az alkoholba menekült. A későbbi modell hatéves volt, amikor a szülei elváltak, aki abban az időszakban nem akart találkozni vele. Az édesanya hozzátette, hogy egyszer fiukat, Gábort is bántotta a férfi, ekkor döntött úgy, hogy elválnak. Weisz Fanni tizennégy éves volt, amikor az édesapja elhunyt, aznap nyerte meg első szépségversenyét. Bár az apja nem volt mellette, a nagyszülei mindig mellette álltak. Anya és lánya rengeteg megpróbáltatáson vannak túl, öt évig nem álltak szóba egymással, de azóta kibékültek és támogatják egymást.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)