Napi horoszkóp, 2024. szeptember 4.: a Ráknak jók a megérzései, a Halak a család felé fordul

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. szeptember 3., 20:03

Szerző:

Itt a szerdai napi horoszkóp, olvassa szeretettel, nézze meg ma is, hogy ezúttal mit ír az előrejelzés az ön csillagjegyének!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai nap az édesapja alakját állítja a Kos elé, de nem úgy, ahogy általában látni szokta. Ma valami egy picit (vagy nagyon) más az eddigiekhez képest – hallgasson ma az édesapa hangjára, akár fizikailag együtt van vele, akár nem, mert a lelkeik igen közel kerültek egymáshoz!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma több kellemetlen szituációba is kerülhet, emiatt pedig úgy fogja érezni, hogy inkább csak otthon maradna és bezárkózna. Próbálja meg lazán kezelni ezeket a helyzeteket, mert valójában nem olyan nagy ügy egyik sem, mint gondolja!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bármennyire is jól dolgozik ma csapatban és fel tud oldódni a társaságban, a nap legfontosabb (ha nyitott erre a dimenzióra, akkor egyben transzcendens) pillanatát egyedül, a belső térben fogja átélni. Hagyja, hogy a világ egy pillanatra egy kápolnává változzon ön körül, és kapcsolódjon be az imába!

Rák (06.22.–07.22.)

Fontos, hogy ma a megérzésire hallgasson. Valakivel kapcsolatban úgy fogja érezni, hogy illető szándékai nem őszinték és nem is fog olyan nagyot tévedni. Ha úgy érzi valakiről, hogy az illetőnek rosszak az energiái és nem akar jót önnek, akkor kerülje nagy ívben! Mindig saját maga legyen az első.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma sok türelemre és lelkierőre lesz szüksége, mert olyan feladatokat kap, amik nem az ön hatáskörébe tartoznak, és nincs is kedve megcsinálni őket. Vegyen mégis erőt önmagán, csak elkezdeni lesz nehéz, ráadásul egy értékes tapasztalattal gazdagodhat majd!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy erős, bár ideiglenes háromszög alakul ma ki, aminek ön az egyik csúcsa. Két társával együtt rendkívüli dologra képesek, de csak záros határidőn belül. Használják ki a lehetőséget, amíg együtt vannak!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Általában nem okoz gondot egyszerre több dologra is odafigyelnie, de ma már az is soknak tűnik, ha egyfelé kell koncentrálni. Tartson több kis szünetet, és ne feledkezzen meg a megfelelő energiabevitelről sem! Ne legyen csalódott, nem lehet mindig 200 százalékot beleadni mindenbe!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió ma a nyolcas számot figyelje, ez lesz ma a szerencseszáma! Ne felejtse, hogy a nyolcas egyben a végtelenre és az örökkévalóságra is emlékezteti – lesz ma valami a mai napjában, ami nem mulandó, és a nyolcas pontosan erre hívja majd fel az ön figyelmét.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma ne elégedjen meg a második legjobb dologgal, helyezéssel, ma tegyen meg mindent, ami ahhoz kell, hogy ez a szerda tényleg egy tökéletes nap legyen. Ne legyen félénk vagy álszerény, ma nem ennek van itt az ideje: a bátraké a szerencse, és ma tényleg ön mellé fog állni az univerzum!

Bak (12.22.–01.19.)

Több vitába is keveredhet ma, legyen óvatos, mert könnyen kiprovokálhatják önből, hogy úgy viselkedjen, ahogyan egyáltalán nem szeretne. Inkább kerüljön el minden konfliktust nagy ívben, mert hiába van igaza, rosszul is kijöhet belőlük!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A nap folyamán egyre erősödni fog önben egy bizakodó, pozitív hangulat. Még a rossz hírekben is próbálja majd megtalálni a jót. Ez a környezetének is óriási segítség, a kollégáira és a barátaira is átragad ez a hozzáállás, és így a problémák is könnyebben oldódnak meg ön körül.

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap a család felé fordítja a Halakat: tartsanak össze! Egy közös beszélgetés olyan gyógyulást hozhat az egyik családtagnak (talán éppen önnek!), amit sehonnan máshonnan nem kaphat meg.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ann Haritonenko)