Napi horoszkóp, 2024. május 31.: a Mérlegnek teljesítik a kérését, a Vízöntő nagyot merít

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. május 30., 20:05

Szerző:

Ez az utolsó májusi napi horoszkóp, nézze meg, mi a csillagok üzenete az ön számra a meteorológiai tavasz utolsó napjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Valaki megígért önnek valamit, de nem tartotta be, vagy legalábbis nem teljesen. Ez akár keserű szájízt is adhatna a napnak, de higgye el, az illető is rosszul érzi magát emiatt. Ha most nem csinál balhét, meg fogja találni az illető a módját annak, hogy jóvátegye a mulasztását. Azonban ha összeveszik az illetővel ma, az a kapcsolatukra roppant súlyos terhet róhat.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika ma második lesz egy sorrendben vagy rangsorban. Figyelje meg, milyen érzéseket kelt önben ez a pozíció, de jobb, ha tudja, hogy nem érdemes az elsőre irigykednie!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy látszatmegoldás kap nagy szerepet az Ikrek mai napjában: egy olyan megoldás, ami csak tüneti kezelés, de a probléma okán nem változtat, azt nem szünteti meg. Ne gondolja rögtön, hogy mindenképpen negatív az ilyesmi, mert már az is nagy dolog tud lenni, hogy legalább a látszata megvan az előrehaladásnak, hogy a tünetek enyhülnek. Csak arról ne feledkezzen meg, hogy a probléma gyökeréig még nem jutott el.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák számára a szabadság érzését hozza el ez a péntek. Eljön majd az a pillanata a napnak, amikor úgy fogja érezni, mintha lekerült volna önről a béklyó, mintha eddig meg lett volna kötözve, de most újra szabadon mozoghat. Ma bármire képes, végtelenek a lehetőségek: mihez kezd tehát ezzel a nappal?

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánnak ma egy nem várt sikerben lehet része, ám úgy érezheti, hogy ez még mindig nem elég, többre és többre vágyik, hogy úgy érezze, elégedett lehet a teljesítményével. Habár nagyon szép ez a küzdőszellem és elszántság, azért ne hajszolja magát túl, mert ez az egészségére is rámehet.

Szűz (08.23.–09.22.)

Figyelje majd a nap különleges eseményeit, az úgynevezett véletleneket, együttállásokat, mert miután este lefekszik aludni, ezek egy fontos álommá állnak majd össze önben. Ez az álom egy jelet tartalmaz majd, ami az ön jövőjét vetíti előre, ezért próbáljon meg emlékezni az álmára, esetleg akár írja is fel!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegnek ma teljesíti valaki a kérését: igaz, nem pontosan úgy jár el az illető, ahogy ön szerette volna. Nem biztos azonban, hogy ezt az eltérést érdemes ma felhánytorgatni. Ha valamikor, akkor egy későbbi időpontban talán alkalmasabb lesz.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Súrlódások merülnek fel a magánéletében, de a nyitott és őszinte kommunikáció segíthet a nézeteltérések elsimításában. Sok emberi kapcsolatával a probléma az, hogy nem töltenek együtt elég minőségi időt, próbáljon meg figyelni erre és meglátja, minden rendben lesz hamarosan!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A naptára olyannyira tele van, hogy 5 szabad percet is nehéz lenne találnia jelenleg. Ha sikeres napot szeretne maga mögött tudni, akkor próbálja meg az idejét egy kicsit átvariálni, mert így csak a saját dolgát nehezíti meg. Egy késésnek teljesen szokatlan következményei lesznek az ön mai napjában.

Bak (12.22.–01.19.)

Egyrészt el fog maradni valami a mai napból, amire pedig már jó ideje várt, másrészt viszont lesz egy igen pozitív élménye, méghozzá közösen egy önhöz közel álló személlyel. Egyébként egy átlagos hétköznapja lesz, néha még emlékeztetnie is kell majd magát, hogy péntek van, és holnap itt a hétvége!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Hatalmasat merít ma valamiből a Vízöntő. Tudnia kell, hogy bár van bőven ebben a forrásban, azért nem fog a végtelenségig tartani. Ez most még belefér, de lehet, hogy nem sokszor fog még tudni ennyit kivenni. Kezdjen el ma gondolkodni valami alternatíván!

Halak (02.19.–03.20.)

Két opció közül kell választania, de nem tudja, melyik lenne a helyes irány. A mai napot szentelje annak, hogy átgondolja, mi az, amit valójában szeretne, ha pedig tanácstalan, akkor kérjen segítséget egy olyan személytől, aki ismeri önt annyira, hogy a tanácsai a hasznára válhatnak!

(Kiemelt kép: Shutterstock/KK_face)