Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek extrabevétellel kezdődik majd június hónap

A pénzhoroszkóp a következő 3 csillagjegy számára a legpozitívabb június első napjaira.

2024. május 29., 13:30

Szerző:

Bár még két teljes nap hátravan a májusból, ha ön az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében született, akkor jobb, ha már most tudja, hogy a pénzhoroszkóp szerint a következő hónap első napjaiban egy kis rendkívüli bevétel fog érkezni!

Bika (04.20.–05.20.)

Június első napjaiban a Bika szerencseszámai a hármas és a sokak által szerencsétlennek tartott 13-as lesz a pénzügyekben. Valamilyen módon ezen két szám jelzi majd előre vagy ezekhez a számokhoz kapcsolódik majd ez a bizonyos extrabevétel, ami a szokásos jövedelmén felül üti majd a markát. Talán már ezen a hétvégén megérkezik a pénz, de valószínűbb a következő hét első fele.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek számára július első hetére jelez előre bevételt a horoszkóp, egyben egy külső személy közbeavatkozását mutatva. Valószínűleg tehát saját munkáján-előrelátásán kívül még ezen a bizonyos illetőn is fog múlni a dolog: részben neki köszönheti majd, hogy megérkezik önhöz ez a bizonyos összeg.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Két dolog játszik majd közre a Vízöntő anyagi helyzetének alakulásában a jövő hónap első napjaiban. Egyrészt egy költség, amire ön most számít, vagy elmarad, vagy nem lesz olyan nagy, mint amekkorának kinézett. Másrészt ehhez hozzájön még majd egy csinos kis extra pénzbevétel, hogy ennyivel is egyszerűbb legyen megoldani a nyár első hónapját.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)