Napi horoszkóp, 2024. május 24.: a Kos életében új dolog kezdődik, a Szűz új nézőpontba kerül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. május 23., 20:05

Szerző:

Ez egy rövidebb munkahét volt, máris itt a pénteki napi horoszkóp! Olvassa el, az ön csillagjegyének mit ír mára az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Bár a munkahétnek ma van vége, az ön számára több kezdetet is hoz ez a nap. Először csinál valamit, először beszél valakivel, először próbál ki olyasmit, amit eddig még nem. Ez a nap ezekről az elsőkről szól: amit ma kezd el, az kapásból olyan lendületet kap, hogy szinte garantáltan lesz folytatása.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika ezen a napon arra kap meghívást, hogy a gyökereit ápolja. A mai nap a továbblépés helyett annak kedvez a legjobban, hogy minél mélyebbre nyúljon ott, ahol most van, még lejjebb eressze, megerősítse a gyökereit és ezáltal megerősödjön.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy rangban vagy hatalomban ön feletti pozícióban lévő személynek lesz nagy hatása az ön mai napjára. A szituáció arra ösztönzi majd önt, hogy próbálja megfejteni, vajon az illető miért úgy dönt, miért úgy cselekszik, ahogy. Vigyázzon, mert ezek a háttér-információk (egyelőre) rejtve vannak ön előtt – nem tudhatja, miért úgy viselkedik ez a személy, ahogy. Nem tehet mást, mint hogy elfogadja a fejleményeket.

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napot egy kincsesbányaként is felfoghatja a Rák. Nem lesz egy megúszós péntek ez, ha kincsre vágyik, akkor keményen meg kell dolgoznia, de amennyiben kitartó és szorgalmas, hatalmas érték lehet az öné.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy korszak, egy eseménysor lezárásához már csak egy-két dolog maradt vissza. A mai nap arra hívja meg önt, hogy ezeket is elintézze, elrendezze, és ezzel megnyissa a lehetőséget arra, hogy tovább lehessen lépni, megkezdődjön a következő korszak.

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai nap teljesen új nézőpontot kínál a Szűz csillagjegy szülötteinek. Máshogy láthat valamit vagy valakit, amit vagy akit már régóta ismer. Teljesen máshogy csengenek majd bizonyos szavak, amiket már rengetegszer hallott. Nem marad ez így örökre, ezért vésse a szívébe ezt a különös élményt, ami figyelmezteti: mindig van lehetőség egy másik nézőpontra, a dolgok egy eltérő értelmezésére.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Elgondolkodtató szavakat hall valakitől a környezetéből. Jegyezze meg az elhangzottakat, mert a későbbiekben még fontosak lehetnek, de ne felejtse, hogy nem az illető saját gondolatairól van szó: úgy hallotta valahol a dolgot.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ön sem érti, miért, de halogat valamit, hezitál, nem vág bele valamibe, amit pedig már kezdhetne. Nem véletlen ez a belső érzése, hallgasson továbbra is az ösztöneire! Aminek még nem jött el az ideje, azt ne siettesse akkor sem, ha (egyelőre) nem érti teljesen, miért érez így.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kétségei merülnek fel, és ilyen szempontból nem ígérkezik egyszerűnek ez a nap, mert lesz, amiben okkal kételkedik. Egyebekkel kapcsolatban azonban teljesen felesleges az aggodalma, nincs alapja a kételynek. Egyet tehet: bízzon önmagában, bízzon a megérzéseiben, bízzon a gondviselésben – és ne gondolja túl a dolgokat! Ön is érezni fogja, amikor már túlzásba viszi a kombinálást.

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a péntek egy értékes tartalékot kínál a Baknak, olyasvalamit, aminek az értékét vagy hasznát még csak sejtheti, de pontosan nem tudhatja. Bár most konkrétan nincs rá szüksége, hallgasson a megérzésére és éljen a lehetőséggel, tegye el ezt a bizonyos dolgot, amit ma tálcán kínál az univerzum csak önnek! Eljön majd ugyanis az idő, amikor nagyon jól fog jönni az, amivel a mai nap ajándékozza meg önt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Legnagyobb igyekezete ellenére leküzdhetetlen akadályba ütközik. Figyelmezteti önt azonban ez a nap, illetve ennek a napnak a horoszkópja: ne csak arra a célra fókuszáljon, ami az akadályon túl van, hiszen figyelemre érdemes az is, ami miatt egyelőre nem tud továbblépni. Talán lehet, hogy ez nem is akadály, hanem egy lépcsőfok.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak a kitartás és a fegyelem energiáiból kap különösen nagy adaggal erre a napra. Ma nincs szerencséje annak, aki önnel kerül szembe, mert ön aztán nem fogja ma feladni, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Vesse hát bele magát ebbe a napba, aztán holnaptól jöhet a pihenés!

(Kiemelt kép: Shutterstock/KieferPix)

Horoszkóp