Tóth Andi elgondolkodtató vallomást osztott meg: Egy fájdalmas kijárat, ahol mindenről megfeledkezem

Tóth Andi megosztotta a gondolatait ráncairól és fehéredő hajszálairól.

2023. július 22., 06:23

Szerző:

Tóth Andi pénteken a nap vége felé két érdekességet is megosztott az Instagramon. Egyrészt két fényképet, amiken dohányzik.

Másrészt Instasztoriban egy jegyzetet, amiben utal megintcsak a dohányzásra, illetve a fenti képeken is látható tetoválásaira, és többek között a következőket írja:

„ahogy figyelem az ajkaim közül távozó füstöt, azon töprengek, mivel díszítsem ma a testem. Varratni megyek. Óvtak ettől, de én pont ezt kerestem. Egy fájdalmas kijáratot, ahol mindenről megfeledkezem. Arról, hogy ki vagyok, hogy te kinek látsz, hogy holnap már arra vársz, hogy lásd az új művészetet a tisztátalan testemen. Ez csak bőr, a tetoválást látod rajta, neked az a feltűnő. Az elkeseredett, túl korai ráncokat, fehéredő hajszálaimat, és túl sok csomaggal teli táskáimat a szemem alatt elkerülöd. Mind fehér zászlót tartanak a magasba. Együtt harcolják végig a háborúkat, nincsenek haragban, csak rám mérgesek. Én pedig a világra.”

Az ezek szerint 24 évesen már őszülő énekesnő az utóbbi időben beindította saját ruhamárkáját és többször is sarkosan véleményt formált: a legutóbb például arról beszélt, hogy a férfiakat szerinte soha nem szokás felelősségre vonni.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)