Tóth Andi megdöbbentő dolgot mesélt a szakításáról: Több ezren hívtak fel

Tóth Andi most bizonyos kutyatartók és bizonyos újságírók ellen emelte fel a szavát, a Marics Petivel való szakításáról is mesélve.

2023. június 12., 07:52

Szerző:

Tóth Andi a legutóbb a sportfogadós appok ellen emelte fel a szavát, és most megint bejelentkezett az Instagramon, hogy dohányzás közben karakán véleményeket fogalmazzon meg.

Az énekesnő a hétvégén egy megosztó témával folytatta a sort: mint egy fiatal rottweiler tulajdonosa, újra a kutyatartással kapcsolatban foglalt állást egy automatikusan eltűnő Instasztoriban.

„Szóval miután nekem is van egy rotim, azóta nyilván a sok cuki üzenet mellett jönnek folyamatosan a »le kellene, le kell vágni a kutya farkát« üzenetek. Nem kell levágni a kutya farkát. Ezt egy idióta sok évvel ezelőtt kitalálta, a marhák meg követték, mert ijesztőbbnek tűnik tőle egy roti, egy pitbull, egy dobermann, satöbbi. Nem kell. [...] Egyébként ha jól tudom, ebben az országban illegális a kutya csonkítása. Szóval ne csináljunk ilyeneket. Az meg ne vegyen kutyát, aki azért veszi, hogy ijesztőnek tűnjön”

– örökítette meg Tóth Andi szavait a 24.hu.

Ezt követően az énekesnő a sajtóval való viszonyáról is beszél, azok ellen az újságírók ellen szólalva fel, akik rosszat írnak róla, de a saját nevüket nem teszik oda a cikkhez. Ezzel kapcsolatban a következőket is meséli arról az időszakról, amikor szakítottak Marics Petivel:

„a szakításom után felhívtak minket rögtön több ezren, hogy »ha nyilatkozol, akkor nem téged fogunk szarozni«. Visszautasítottuk ezt a kedves ajánlatot, és attól kezdve én volt a szar, a túl féltékeny, túlnemtudommi, »velem nem lehet kapcsolatot létesíteni«-ember.”

Mondja Tóth Andi, akinek természetesen azért nem idén tavasszal kezdődött az ambivalens viszonya a sajtóval: már a szakítása előtt is panaszkodott arra, hogy az újságok negatívan állítják be őt.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)