Napi horoszkóp, 2024. június 17.: a Bikának változott az ízlése, a Szüzet elöntik az érzelmek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfő a napi horoszkóp szerint.

2024. június 16., 20:01

Szerző:

Egy gyönyörű, igazi nyári hét kezdődik most, kezdődjön hát azzal, hogy megnézni, mit ígér a napi horoszkóp a hét első napjára, hétfőre!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a hétfő hoz egy remek alkalmat arra, hogy megmutassa a személyiségét, kiélje magát, az az ember legyen, aki a legmélyebb vágyai szerint lenni szeretne. Ne másokhoz alkalmazkodjon, hanem saját belső értékeihez és hallgasson az inspirációjára! Nem mindig könnyű felvállalni magunkat, de mindig megéri – most pedig különösen.

Bika (04.20.–05.20.)

Hogyan változik az ember ízlése! Amit egyszer kínosnak és vállalhatatlannak gondolt, az hatalmas örömet fog okozni önnek a mai napon. Talán érdemes körülnéznie az életében maga körül: nem lehet, hogy még mindig van valami, amiről negatív módon gondolkodik, pedig máshogy is hozzá lehetne állni?

Ikrek (05.21.–06.21.)

A barátaival-szeretteivel töltött időből ezen a hétfőn különösen sokat meríthet, szóval semmiképpen se hagyja, hogy a munka-feladatok az egész napot felemésszék! Hallgasson megérzéseire és ossza meg a többiekkel ötleteit, mert lesz köztük egy igazi telitalálat!

Rák (06.22.–07.22.)

Olyan helyzetbe fog kerülni, amelyben nem teljesen biztos menet közben, hogy megfelelően viselkedett-e, és ebben utólag sem lesz biztos. Ha kétségek gyötrik, beszélje meg a dolgot valakivel: ha lehet, olyasvalakivel, aki jelen volt ebben a bizonyos szituációban!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egyre vékonyodik a fal, ami elválasztja önt egy nagy igazságtól. Ma először már meg is fogja hallani a túloldalról átszűrődő hangokat, de ne vonjon el elhamarkodott következtetéseket, mert egyelőre nem értheti, hogy pontosan mit is mondanak ezek a hangok. A legjobb, amit tehet, ha nyitva tartja a szívét – és a fülét!

Szűz (08.23.–09.22.)

Hoz egy olyan szituációt ez a nap, amikor egyszerűen elöntik önt az érzelmek. Legyen hálás minden pillanatért, de ezekért az érzelmekért különösen, mert rengeteget tanulhat önmagáról és az életről ennek a pillanatnak a megélésével: ne lépjen ki a szituációból túl korán, ne szégyellje, de ne is erőltesse érzelmeit, hagyja, hogy megérkezzen, tetőzzön és csillapodjon a hullám annak rendje és módja szerint!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérlegnek egy kellemes, de nem igazán kiugró napja lesz ma: de ha belemegy, tartalmaz majd egy kis flörtöt és/vagy egy kis játékot is. Figyelje a 17-es számot, mert ez lesz ezen a napon a szerencseszáma!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A türelem továbbra is rózsát terem – a mai nap egyik legfontosabb szituációjában igazán örülni fog annak, hogy nem kapkodta el a dolgokat, hanem hagyta, hogy a minden akkor történjen, amikor eljön az ideje! Ezen a hétfőn eljön ennek a valaminek az ideje, és mennyire jó, hogy pont ma!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma valami régit el fog engedni és valami új is fog érkezni az életébe – de az utóbbi nem az előbbi helyébe lép majd, hanem valami egészen más lesz. Az emberben néha erős érzelmek kavarodnak fel, ha valami véget ér vagy ha valami új kezdődik: figyeljen befelé ön is, melyikre hogyan reagál!

Bak (12.22.–01.19.)

Ezen a hétfőn olyan is lesz, hogy akkor marad egyedül, amikor szívesebben lenne társaságban, és olyan is, hogy jelen lesz valaki, amikor inkább lenne egyedül. Hiába: az környezetünk és a benne élő emberek nem alkalmazkodnak a lelki világunkhoz, de a mai napon meglesz pontosan az oka, hogy mikor kivel kell együtt lennie.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai napon többször is úgy fogja érezni, választania kell két oldal között. De vigyázzon, mert sokszor igenis muszáj választania, máskor viszont egyáltalán nem. Ha egyik oldallal sem érez közösséget, ne hagyja, hogy bármelyik félhez hozzásodorják az események! Csak akkor válasszon, ha tényleg ott a szíve a döntésben!

Halak (02.19.–03.20.)

Talán túl sok mindenben engedett, és jobban a sarkára kellett volna állnia, derül ki ezen a hétfőn. Ne bosszankodjon, mert nagyon értékes lecke ez, és még nincs semmi sem veszve: ezentúl nem fogja engedni, hogy mások túlságosan befolyásolják önt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Eldar Nurkovic)

Horoszkóp