Stohl András kínos beszélgetésben szól be Fenyő Ivánnak, akitől még nem látott jó produkciót – videó

Stohl András együtt instalive-ozott Fenyő Ivánnal, és elhangzott pár elég kemény mondat.

2022. június 26., 15:41

Szerző:

Fenyő Ivánnak van egy Rádcsörgök című sorozata, ami abból áll, hogy az Instagramon a címhez híven rácsörög egy másik, országosan ismert személyre, és beszélgetnek valamennyit. A legutóbbi részben Stohl Andrással beszélgettek, ami részben azért is érdekes, mert mindkét színész pályájának kezdete a Katona József Színházhoz köthető, igaz, Stohl 12 évvel idősebb, és jóval azelőtt eljött a Katonából, hogy Fenyő Iván frissdiplomásként odakerült volna.

A két színész karrierjében közös pont még, hogy mindketten feltűntek a Mintaapák című sorozatban a TV2-n.

A Fenyő Iván által készített interjú első felét nem sikerült az élőzés után elmenteni, de a második rész azzal kezdődik, hogy Fenyő Iván úgy érzi, hogy Stohl András mindig is távolságtartással viszonyult hozzá, és rákérdez, hogy ennek mi az oka. Az 55 éves színész így válaszol:

„[együtt] soha nem dolgoztunk, igazából csak azt láttam, hogy te hogy viseled a színészeted vagy magadat. És nem értettem, hogy ez hogy van. Engem nem győztél meg, amikor láttam bármit – vagy nem láttam, ez is lehet. Rólad van egy képem vagy egy gondolatom, és azt gondolom, hogy akkor nem feltétlenül kell nekünk annyira jóban lenni. Én igazából csak ezekben láttalak, ezekben az úgynevezett közönségfilmekben. Egy színészember, vagy én legalábbis, azt gondolom, hogy nyilván próbálod nézni a másikat. És ha a másiknak van egy erős egója, erősen tartja magát valamire, amit te nem nagyon értesz, mert nem nem azt látod, hogy az alá van támasztva, akkor azt gondolom, hogy nyilván nem vagyunk haverok vagy barátok. De ez nyilván attól van, hogy én nem tudok rólad sokat.”

Stohl András a következőképpen egyértelműsíti utána, hogy mire gondol:

„én nem gondolom, hogy baj, ha valaki nem jó színész. De én nem mondom, hogy te nem vagy jó színész. Én azt mondom, hogy valamit te képviselsz, te vagy a Fenyő Iván. Érted? De én még nem láttam egy olyat, hogy hú bazmeg, ez a Fenyő Iván. Érted? Ez a gond.”

Stohl András aztán meg is erősíti, hogy ha valakin nem látja, hogy jó színész lenne, akiről úgy érzi, hogy nem tud rá felnézni, akkor kevésbé keresi az illető társaságát-barátságát. Stohl András hozzáteszi, hogy még egy színész van, akihez szintén úgy áll hozzá, mint Fenyő Ivánhoz: Csányi Sándor.

A néha kicsit szakadozó és egyébként is kicsit kínos beszélgetést itt lehet teljes egészében megnézni, kiderül belőle, hogy Stohl András két kedvenc színésze Mads Mikkelsen és Christian Bale.

Kevésbé kínos nyilatkozatok Stohl Andrástól

Stohl András elmondta, hogy viszonyul a családjában kialakult nőuralomhoz

Stohl András milliókat nyert: íme, mire költi

Stohl András vicces felkiáltással reagált, amikor megtudta, hogy a felesége várandós

(Kiemelt kép: Stohl András Instagramja)