Napi horoszkóp, 2024. július 10.: az Ikrekkel valaki felveszi a kapcsolatot, a Mérleg átveszi az irányítást

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. július 9., 20:03

Szerző:

A hét közepéhez értünk, feledkezzen meg egy pillanatra a kánikuláról a napi horoszkóp elolvasása közben!

Kos (03.21.–04.19.)

Vigyázzon ma, kinek mit mond másokról! A mostani konstellációban gyorsan pletyka lehet egy ártatlan viccből is, amit aztán később nagyon nehéz, szinte lehetetlen lesz kimagyarázni, valamint egy olyan jó barátját bánthatja meg, aki mindig segítő szándékkal fordul ön felé, ezért még nagyobb fájdalmat okozhat neki. 

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érezheti, hogy kicsit túlvállalta magát és képtelen mindent határidőre megcsinálni. A legfontosabb, hogy higgadt tudjon maradni és próbálja meg rendszerezni a dolgait, valamint ha valami nagyon nem fér bele az idejébe, akkor ne féljen haladékot kérni, meg fogják érteni mások is.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valaki felveszi önnel a kapcsolatot, de az illető nem árulja el, hogy pontosan miért. Lehet, hogy semmit sem mond erről, lehet, hogy valami ürügyet említ. Ennek több oka lehet, de mint az esetek többségében, ezúttal is rosszul tenné, ha automatikusan rossz szándékot feltételezne az illetőről.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy komoly ügyében az érzelmek is nagy szerepet kapnak és nem tud csak az eszére hallgatni. Most nem is kell! Hallgasson bátran a megérzésire is! Semmi esetre se zárja ki a józan észt és a logikát a döntésből, de ahol pusztán ezek alapján nem lehet dönteni, ott hadd szóljon bele az a bizonyos belső hang! Még mindig jobb, ha az intuíciójára hallgat, mint az, ha hagyja, hogy mások kívülről befolyásolják.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Jelentősebb változás vár ma önre. Munkahelyi vagy magánéleti fordulópontról egyaránt lehet szó. Az viszont biztos, hogy ez a változás szépen kettéosztja az Oroszlán hetét: meglátja, egész szabályos szimmetriával alakulnak majd a dolgok!

Szűz (08.23.–09.22.)

Valamit nem fog tudni megcsinálni ma, ami pedig nem szokott gond lenni, lesz egy elakadás a napban. Semmi tragikusra ne gondoljon, sőt, van pozitív oldala is a dolognak: meglátja, meg tudja oldani ugyanazt a dolgot máshogy is, vannak olyan képességei, amiket nem szokott használni, pedig...!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma olyan helyzetbe sodorja az élet, amiben át kell vennie az irányítást, példát kell mutatnia másoknak. Szerencsére ez nem esik nehezére, sőt lubickol a vezetői szerepben, ráadásul szeret is másoknak segíteni. Valakire nagyon jó benyomást tesz majd azzal, hogy így helytáll majd.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Mostanában elhanyagolta az egészségét, amit kezd a szervezete is jelezni. Figyeljen oda az étkezésre és a mozgásra, a mai nap arra hívja, hogy a halogatás helyett most azonnal nekilásson! Sokkal jobban fogja érezni magát.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma kissé ingerlékeny és lobbanékony, és a közvetlen környezete ezt nem tudja mire vélni. Ha fáradt vagy esetleg valami bántja, inkább kicsit vonuljon félre, de ne olyan embereken vezesse le a feszültséget, akiknek semmi köze az ön rosszkedvéhez!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak napjában egy olyan üzenetet jelenít meg az univerzum, ami a jövőre vonatkozik, egy hamarosan bekövetkező dologra, amit ön már nagyon vár, és nap, mint nap gondol rá. Figyelje különösen a tizenegyes számot, hogy hol jelenik meg!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma a jókedv és a pozitivitás energiáit kapja meg ön az univerzumtól, és ez a könnyedség jó hatással van a munkájára és a környezetére is! Ma szinte minden összejön, amibe csak belekezd. A barátai és a kollégái is látni fogják, hogy milyen remek passzban van. 

Halak (02.19.–03.20.)

A kreativitása a csúcson lesz ma, jobbnál jobb ötletei, tervei lesznek, amelyek rövid és hosszútávon is a hasznára fognak válni. Érdemes lenne valamilyen új hobbiba is belevágnia, amiben még jobban kiélheti művészi hajlamait és akár idővel még remek pénzkereseti lehetőség lehet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/maxbelchenko)