Nagy nyári szerelmi horoszkóp: íme a csillagjegyek, akiknek tényleg forró lesz ez az szezon

Itt az idő, hogy megtudja, a csillagjegye számára mennyire lesz szerelmes ez a nyár. 

2024. július 1., 18:02

Szerző:

Ahogy a nap egyre jobban kisüt, a hőmérséklet pedig emelkedik, úgy ver egyre hevesebben a szívünk is. A nyári szerelem idén is utolér néhány csillagjegyet, mutatjuk, kiket talál el ezúttal Ámor nyila. 

Tűz jegyek

Kos 

A Kos rendkívüli hónapok elé néz. Az uralkodó bolygója, a Mars elszántsággal és energiával tölti fel, így pedig az sem kizárt, hogy július, augusztusban bevonzza a szerelmet is. Nagyon valószínű, hogy találkozik valakivel, aki teljesen elvarázsolja.

Oroszlán 

Az Oroszlán ezen a nyáron jobban fog ragyogni, mint valaha. Uralkodó bolygója, a Nap hihetetlen karizmával ruházza fel, ami mindenkinek szemet szúr. Szóval azon se lepődjön meg, ha folyamatosan a figyelem középpontjába kerül, a fürkésző tekintetek között pedig nagy eséllyel ott lesz majd egy új szerelem is. 

Nyilas 

A Nyilas igazi kalandor, uralkodó bolygója, a Jupiter pedig most hatalmas szerencsét is hozhat neki a szerelem terén. Egy utazáson keverdhet szerelmi kalandba, amelyről aztán kiderülhet az is, hogy nem csupán egy nyár erejéig szól. 

Föld jegyek 

Bika 

Stabilitása és türelme elhozza a kívánt eredményt ezen a nyáron. A Vénusz, a szerelem bolygója a jegyében tartózkodik majd, ami azt jelenti, hogy különösen vonzó lehet az ellenkező nem számára. Ön most arra is készen áll, hogy tartós kapcsolata legyen, szóval ez a nyári szerleme gy nagyon komoly dologhoz is vezethet. 

Szűz 

A Szűznek ezen a nyáron ki kell lépnie a komfortzónájából. Uralkodó bolygója, a Merkúr a segítségére lehet ebben, megmutathatja, hogyan fejezzei ki az érzéseid, a vonzalmát. Fontos, hogy ne legyen túl kritikus önmagával és másokkal szemben sem. A szerelem már ott van a levegőben, szóval csak lazítson és élvezze a pillanatot. 

Bak 

A Bak elhivatottsága és komolysága most valaki igazán különlegeset vonzhat be az életébe. Az uralkodó bolygója, a Szaturnusz megadja neki azt a bölcsességet és türelmet, amely kulcsfontosságú egy szilárd kapcsolat kialakításához. A szerelem egyébként most váratlan irányból érkezhez, szóval mindenképpen legyen nyitott az új lehetőségekre. 

 

Levegő jegyek 

Ikrek 

Az Ikrek kommunikációs készségei a csúcson lesznek ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Merkúr gondoskodni fog arról, hogy elbűvöljön mindenkit, akivel kapcsolatba kerül. Egy új, romantikus kapcsolat is jöhet az életébe, amely valószínűleg egy laza beszélgetésből indul majd ki. 

Mérleg 

A Mérleg ezen a nyáron szó szerint ragyogni fog. Az általa sugárzott harmónia és szépség pedig be fog vonzani valakit, aki értékelni tudja majd kifinomult ízlését. Szóval jobb, ha felkészül, mert ez a nyár és az azt követő időszak is tele lesz romantikával. 

Vízöntő 

A Vízöntők egyedisége és függelensége rendkívül vonzó lesz ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, az Uránusz váratlan fordulatokat és izgalmakat tartogat számára, különösen a szerelem terén. 

Víz jelek 

Rák 

A Rák érzelmi mélysége a megfelelő embert vonzza majd be ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Hold romantikus és mély kapcsolatot biztosít majd a számára. Legyen nyitott a szerelemre, mert olyan helyről érkezhet, amelyre a legkevésbé sem számít. 

Skorpió 

A Skorpiók a szerelem mágnesévé válnak ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Plútó olyan erőt és vonzerőt ad neki, amelyet nehéz lesz figyelmen kívül hagyni. Ez a kapcsolat ráadásul nagy eséllyel nem csak a nyárra szól majd, sokkal mélyebb dolgo lehet belőle. 

Halak 

A Halak álmodozása és érzékenysége valami igazán különlegeset vonzhat be idén nyáron. Uralkodó bolygója, a Neptunusz varázslatos légkört teremt körülötte, amely mindenkit elvarázsol. A szerelem, amit ezen a nyáron talál, olyan lesz, mint egy tündérmese. 

(Forrás: CityMagazine, Fotó: Freepik)

 

Horoszkóp