A csillagjegye szerint ennyi esélye van megnyerni a lottót

Lássuk, mely csillagjegyek szakíthanak nagyot a lottón. 

2024. május 24., 14:10

Szerző:

A csillagegy vajon tényleg hatásssal lehet a szerencsére? Az asztrológusok szerint igen, ráadásul azt is elárulták, mely zodiákusoknak van a legnagyobb esélyük arra, hogy megnyerjék a lottót. 

Valódi nyertesek 

 A lottónyertesek asztrológiai elemzése meglepő eredményeket tárt fel arra vonatkozóan, hogy valójában mely jegyek a legszerencsésebbek, ha a nagy nyereményekről van szó. E szerint a Halak a legszerencsésebbek, ők 11,6 százalékkal a leggyakrabban nyernek. Intuitív természetük az, ami segíthet nekik a megfelelő számok kiválaszásában. Őket követik az Ikrek, 9,9 százalékos sikeraránnyal, nekik pedig a kettős természetük és a gyors alkalmazkatodóképességük az, ami elhozhatja a sikert a lottózás során. 

Erős középmezőny

Az elemző természetükről híres Szűzek 8,9 százalékkal a harmadik helyen végeztek a listán. Az asztrológusok szerint nekik az átgondolt megközelítésük és a pontosságuk az, ami nagy segítség lehet a szerencseszámok kiválasztása során. Azonban nem ők az egyetlenek, akik magas százalékokkal bírnak: a Vízöntők, a Bikák és a Skorpióknak egyaránt 8,5 százalékos eséllyel jól tippelik meg a számokat. A Vízöntőt az innovatív természetese, a Bikát gyakorlatiassága, a Skorpiót pedig szenvedélye motiválja a szerencsejátékok során. A mesterhármast a Rákok követik, aki 8,2 százalékkal a középmezőnyben végeztek. Őket az érzékenységük dominálja, valamint, hogy képesek hallgatni a megérzéseikre. A számok kiválasztása során egyfajta belső hang súg nekik, a intuícióik pedig gyakran nagy nyereményt hoznak a számukra. 

Futottak még

Kicsit kevesebb eséllyel indulnak aztán az Oroszlánok, a Mérlegek és a Bakok, ők mind 7,7 százalékos sansszal vihetik haza a főnyereményt. Az Oroszlánnak egyébkén az önbizalma és az ambíciója a legnagyobb támogatója, a Mérleg lesz, ami lesz alapon játszik, ez pedig gyakran bejön, a Bak pedig fegyelmezett és átgondolt, ha szerencsejátékról van szó. Esetében éppen ezért nem kizárt, hogy a „ritkán játszom, de akkor szakítok„ elv érvényesül. Utánuk a Kos követezik egy hajszállal lemaradva, e csillagjegy szülöttei 7,5 százalékos eséllyel indulnak, ha szerencsejátékról van szó. A spektrum másik végén aztán a Nyilasok állnak, a maguk 6 százaléka azt mutatja, optimista természetük nem biztos, hogy elég a lottózás sikeréhez. 

(Forrás: CityMagazine, Fotó: Freepik) 

Horoszkóp