Horoszkóp: őrületes szerencse vár erre a 3 csillagjegyre – már csak pár nap!

Hamarosan hatalmas szerencse éri a következő 3 csillagjegy szülötteit a horoszkóp ehétre aktuális előrejelzése szerint.

2024. május 22., 11:36

Szerző:

A ma délelőtti horoszkóp-összeállításban azt a három csillagjegyet emeljük ki, akik számára nagy szerencsét prognosztizál az előrejelzés a most következő napok valamelyikére. Térjen vissza a 168.hu-ra ma este is, a szokott időben jelentkezünk a holnapi napi horoszkóppal!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Figyelje mostantól a 9-es számot, mert ez fog önnek hamarosan szerencsét hozni, ez lesz az ön szerencseszáma ezekben a napokban! Ez a transzcendens jelentőségű négyzetszám az intuícióval és a belső bölcsességgel is szoros kapcsolatban áll, ami arra utal, hogy figyelnie kell megérzéseit. Mindig cselekedjen úgy, ahogy a belső hang súgja, és a szerencse ön mellett lesz!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengetegszer van, hogy a világ elsiklik az ember érdemei, jócselekedetei, sikerei felett: lehetünk ügyesek, okosak, jók, de fel sem tűnik. A szerencsének köszönhetően most azonban a Nyilast nagyon is ki fogják emelni, és ezúttal ön lesz az, akinek az érdemeire felfigyelnek, és akinek egyetlen tette ennek köszönhetően sokkal több gyümölcsöt hoz majd, mint remélhette volna.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy véletlen találkozás révén hamarosan új ismeretségre tesz szert a Vízöntő. Rengeteg dolgot remélhet az ember egy új ismeretségtől: kapcsolatokat, romantikát, előrejutást, szórakozást. Nos, ez egy olyan kapcsolat lesz, aminek az igazi jelentését és minőségét majd csak bizonyos idő elteltével fogja megérteni ön is és a másik is. Könnyen lehet, hogy csak évek múltán lesz majd igazán világos mindkettejük számára, mekkora szerencséjük volt, hogy összeismerkedtek egymással.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp