Napi horoszkóp, 2024. január 2.: a Bika a negatívat pozitívba fordítja, a Bak megerősítést kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. január 1., 20:02

Szerző:

Elmúltak az ünnepek, ami nem jó hír, de jó hír viszont, hogy itt az aktuális napi horoszkóp az év első munkanapjára! Szeretettel várjuk önt 2024-ben is a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban az új év minden napján mindig friss előrejelzésekkel-összeállításokkal!

Kos (03.21.–04.19.)

Semmi kedve egy családi programhoz, de most nincs esélye arra, hogy megússza. Szóval inkább próbáljon meg pozitívan hozzáállni, így még az is megtörténhet, hogy végül jól érzi magát!

Bika (04.20.–05.20.)

A negatív energiák, a feszültség és a szorongás legnagyobb ellensége ma a Bika. Egyébként is jó a képessége erre, de ma különösen erősen érvényesül: a puszta jelenlétével, illetve megértésével, mondataival valami megfoghatatlan módon oldja másokban a feszültséget, a negatív energiákból egy pillanat alatt pozitívat csinál.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma különösen érzékeny és bár nem önt bántják meg, magára veszi a környezete fájdalmát is. Sőt talán önnek még rosszabbul is esik a másokat ért igazságtalanság! Nem lesz egyszerű nap, de vágjon bele bátran, mert megvannak önben a szükséges energiák!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák azt fogja ma tapasztalni, hogy valami drasztikusan megváltozott körülötte. Ez a változás azt is láthatóbbá teszi, hogy mik azok a dolgok, amik azonban állandóak, vagy legalábbis ezúttal nem változtak. Elkezdődött az új év, találja meg ön is önmagában az újat – de ne tévessze szem elől a változatlant sem!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Bár még csak az év első munkanapja van, úgy tűnik, máris választania kell az esti programja és a munka között. Azonban egy olyan lehetőséget kaphat, ami nem jön önnel szembe minden nap, szóval inkább hagyja ki a mai lazítást és koncentráljon a karrierjére!

Szűz (08.23.–09.22.)

A mai napon egy olyan duóban találja majd magát, ahol ön viseli a terhek nagyobb részét. Sőt, türelemre és megértésre is szüksége lesz partnerével szemben, de ne rúgja össze a port az illetővel, mert meghálálja majd a sors, hogy kettesben ma végigcsinálják, amit végig kell!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Több dologba is belekezd, ma hajlamos a kapkodásra, de ha erőlteti, hogy mindent egyszerre, ráadásul sietve akar csinálni, akkor nem fog előrejutni. Inkább haladjon lassabban, de percízen, évkezdésnek ez lesz a legjobb!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Általában a tényekre, tudományos kutatásokra, saját ismereteire hagyatkozik, de ma olyan erősek egy megérzése egy fontos témában, hogy egyszerűen nem tudja figyelmen kívül hagyni. Ez nem véletlen, ma hallgasson az ösztöneire!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Még nincs késő újévi fogadalmat tenni, sőt, a Nyilas számára a másodika még alkalmasabb is erre a célra, mint újév napja. Olyan most a csillagok állása, hogy amit a Nyilas megfogad, azt keresztül is tudja vinni, elhatározásait most extra adag energia támogatja meg. Gondolja végig, mi az, amit tényleg jó lenne megváltoztatni, és szánja el magát most!

Bak (12.22.–01.19.)

Kétségekkel indul az új év első munkanapja a Bak számára. Nem biztos a jövőben, sőt, bizonyos szempontból egy kicsit a múltban sem. Lehet, hogy ez egy próba, hogy ön bízik-e igazán a gondviselésben? Sok mindenben helye van a kételynek, de van, amiben biztos lehet – ez utóbbival kapcsolatban kap majd megerősítést ma a Bak, arról, hogy ki vagy mi az, akire-amire egész életére biztosan számíthat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma sok különböző emberrel találkozik, esetleg dolgoznak is együtt. Tényleg fárasztó mindenkihez alkalmazkodni vagy egész nap jópofizni, főleg, hogy nincs túl jó kedve, de azért próbáljon meg mindenkivel kedves és figyelmes lenni!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma többször is a figyelem középpontjába kerül, amit általában élvez, de most előfordulhat, hogy kínos szituációkba keveredik. Próbálja meg ezeket viccesen felfogni idegeskedés helyett, és akkor nem lesz annyira kellemetlen!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nina Buday)