Napi horoszkóp, 2024. január 15.: az Oroszlán ma többre képes, a Vízöntő megelőz valamit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. január 14., 20:01

Szerző:

Kezdje velünk az új hetet ezúttal is, máris itt a hétfői, aktuális napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Valaki egy rövid sztorival vagy pár mondattal elültet ma önben egy gondolatot, mint egy magot. Lehet, hogy elsőre észre sem veszi majd, de az elméjében marad ez a gondolat, és idővel kikel és cselekvéssé fog fejlődni. Emlékezzen majd akkor, hogy kitől származott az alapötlet-inspiráció!

Bika (04.20.–05.20.)

Nem tartja magát egy különösebben félelmetes személynek, de ma tesz vagy mond valamit, amitől egy önhöz közel álló személy kissé megijed majd. Nem valószínű, hogy az illető magától felhozza majd a dolgot, szóval ha rádöbben, kiről van szó, esetleg beszéljen róla azzal a bizonyos személlyel!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Van valaki az ön környezetében, akivel kissé fagyos érzelmekkel viseltetnek egymás iránt. Ezen a hétfőn azonban történik majd valami, ami szép lassan elkezdi felolvasztani ezt a jeget. Igen, könnyen lehet, hogy egy kicsit csöpögős lesz, hiszen ez minden olvadással így van!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy apró botlásból jóval nagyobb kalamajka keveredik, mint muszáj lett volna. Ha másra nem, arra jó lesz ez az epizód, hogy legközelebb már fel fogja ismerni, hol lépjen közbe, hogy ne eszkalálódjon a dolog.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Erre a napra extra adag pozitív energiát kapnak az Oroszlán csillagjegy szülöttei az univerzumtól. Jobb lesz a kisugárzása, jobbak lesznek a megérzései is, kevésbé hatnak önre az ön körül esetleg felmerülő negatív dolgok – használja ki, ma többre képes, mint egy átlagos napon!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy új, egyelőre teljesen ismeretlen világból kap ma ízelítőt a Szűz. Legyen óvatos az első felfedezőúton, figyeljen mindenre, főleg arra, aki kalauzolja! Később majd eldöntheti, hogy vissza szeretne-e majd térni ide a jövőben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ezen a napon egy tűz jegyű személy kap majd különösen fontos szerepet az ön életében. A Mérleg csillagjegyet az asztrológia a levegő őselemhez köti, a tűz őselem csillagjegyei pedig a Kos, az Oroszlán és a Nyilas. Ön és ez a bizonyos személy egymás energiáit táplálják, és az együttlétükből tűzijáték vagy akár robbanás is lehet.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nagyjából elkészült valamivel, amire hamarosan szüksége is lesz. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, az utolsó kifényezés hiányzik, hogy tényleg csillogjon-ragyogjon ez a dolog – erre keríthet sort ezen a napon. Itt az alkalom, hogy ami már így is rendben van, azt egy kis extra időbefektetéssel csodálatossá varázsolja!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rengeteg múlik ezen a hétfőn azon, hogy a Nyilas hogyan jelenik meg, milyen felszínt mutat. Persze, jó lenne, ha a világban csak a belső értékek számítanának, de ábrándozás helyett most fogadja el, hogy a világ így működik, és szálljon be a játékba, mutassa a legjobb énjét, mert sok múlhat egy-egy első (vagy sokadik) benyomáson.

Bak (12.22.–01.19.)

Ezen a hétfőn ön szerepel valakinek a terveiben, ami egy kifejezetten pozitív dolog! Az illető gondolt önre, számít önre, tervez önnel, bízik abban, hogy ön kész lesz valamiben együttműködni vele.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ezen a hétfőn lehetősége nyílik arra, hogy megelőzzön, megakadályozzon valamit, ami a jövőben csomó fejfájást okozhat önnek és/vagy szerettének. Legyen ez az előre gondolkodás napja: fontos minél inkább a jelenben élni, de azért érdemes néha időt szánni arra is, hogy az ember fel legyen készülve a jövőre.

Halak (02.19.–03.20.)

Olyasvalami történik majd ezen a hétfőn, aminek a feldolgozásához-megemésztéséhez hosszabb időre lesz majd szüksége. Fontos tehát, hogy ne mondjon csípőből ítéletet, ne hozzon döntést ezzel a dologgal kapcsolatban: hagyja, hogy előbb leülepedjenek önben az események! Aludjon rá (legalább) egyet!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ollyy)