Újévi horoszkóp 2024-re: a Kos sikerei folytatódnak, a Vízöntő életében vízválasztó lesz ez az év

Kíváncsi arra, önnek milyen év lesz a 2024-es? Mutatjuk, mint ír a horoszkóp az egyes csillagjegyeknek az új esztendőre.

2024. január 1., 08:19

Szerző:

Engedje meg, hogy az újévi horoszkóp 2024-es, egész éves előrejelzésével kívánjunk önnek boldog új esztendőt! És persze ne feledje, hogy egész évben minden nap várjuk önt itt a 168.hu-n, a friss hírek mellé mindig az aktuális asztrológiai előrejelzésekkel a Horoszkóp rovatban!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos 2023-as sikerei az idén tovább folytatódnak majd, szóval jobban teszi, ha bevált recepten csak akkor változtat, ha tényleg muszáj. Ami tavaly jól ment, az idén is jól fog menni. Ez az esztendő egyébként egy sportos év lehet a Kos számára: kedvet kap egy új mozgásforma kipróbálásához, és jól teszi, ha minél többet hódol ennek a tevékenységnek, mert a jövője szempontjából kulcsfontosságú, hogy idén kondiba hozza, kondiban tartsa önmagát.

Bika (04.20.–05.20.)

Fordulatokkal teli év lesz a 2024-es a Bika karrierje terén. Adódik egy új munkalehetőség, és az új év más új reményekkel is kecsegtet. Ideje lenne elvarrnia a szálakat azokkal, akik csak megmérgezik az életét. Ezután talán több bizalommal és kevesebb elvárással tudna a párjához viszonyulni. Ez egy szükséges lépés, ha valóban szeretné elmélyíteni kapcsolatát. Ha még nem találta meg az igazit, hallgasson a megérzéseire, mert az esetek nagy részében amit először érez, az be is szokott válni. Így lesz ez azzal is, akivel idén ismerkedik meg. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az egyik legfontosabb emberi kapcsolatában ön lesz a stabilabb pillér, ezért készüljön fel lelkileg és próbáljon meg fokozott türelemmel lenni a másik felé. A jó kapcsolat alapja a megértés, és hogy meghallgassuk a másikat – tegye hát ezt a társával is, és legyen figyelmes hallgatósága. Ki tudja, lehet, hogy jövőre fordul a kocka, és ön szorul majd inkább több törődésre. Azonban vigyázzon, mert ha nem szán elég időt magára, és tovább halogatja az évek óta elmulasztott szűrővizsgálatokat, megromolhat az egészsége. 

Rák (06.22.–07.22.)

A hétköznapok rutinjában könnyen unalmassá válik a legerősebb kapcsolat is, ezért idén tegyen meg mindent, hogy ne laposodjanak el a legfontosabb kapcsolatai. Legyen figyelmes a családtagjaival, partnerével, barátaival, és lepje meg őket néha egy-egy aprósággal vagy legalább odafigyeléssel! A karrierjében nehezen indul az év, nagy erőfeszítésekbe telik majd az egészen kis sikerek elérése is. De ne aggódjon, ez egy kis szorgalommal és proaktivitással az év végére változni fog, de az igazi nagy áttörésre még várnia kell egy kicsit. 2024-ben figyeljen jobban az egészségére és sportoljon többet, mert ezzel megelőzheti betegségeket.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az új esztendő hatalmas pozitív változást ígér az Oroszlánnak a munka-karrier terén. Az új, kedvezőbb helyzettől megjön az önbizalma és ismét egy kicsit nyugodtabb lehet. Ez a személyiségbeli változás pedig nemcsak a munkájára hat majd ki pozitívan, hanem az élet rengeteg más területére is. Ez az év nem csak az anyagi fejlődésé, hanem a párkapcsolati előrelépésé is. Egy kisebb kapcsolati válság, hullámvölgy után az év második felétől az érzelmi életét is a kiegyensúlyozottság jellemzi majd. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Izgalmas, kemény és emlékezetes év lesz az idei a kapcsolatai és a munka terén egyaránt. Több olyan ember is lesz a baráti körében, akikkel igencsak eltávolodnak egymástól, mert teljesen ellentétesen kezdenek vélekedni a világ dolgairól, amely visszafordíthatatlanul megrontja a kapcsolatukat. Cserébe egy váratlan szituációban ősszel megismerkedhet valakivel, aki rendkívül fontos figura lesz a jövőben, egy életen át elkíséri majd. A munkahelyén nem lesz minden konfliktusoktól mentes, de így is lesz ön mellett valaki, akivel együtt könnyebb lesz átvészelni az év nehézségeit-kihívásait.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A szingli Mérlegek a saját maguk által emelt gátakba botlanak 2024-ben is. Inkább csak álmodoznak, vágyakoznak egy komoly kapcsolatra, de a gátlásaik folyton megakadályozzák őket abban, hogy tegyenek is érte. Ha ön kapcsolatban él, akkor szintén csak egy dolog állhat annak az útjába, hogy a párjával egy gyönyörű és zökkenőmentes évet zárjanak majd jövő ilyenkor: ha az álmodozások és/vagy gátlások megakadályozzák önöket, hogy nyíltan beszéljenek egymással. Az év első fele a munka és egészség szempontjából egyaránt eseménytelennek ígérkezik, az ősz mindkét téren több újdonságot hoz majd, pozitívakat és negatívakat egyaránt.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Idén belekezd egy olyan kapcsolatba, tevékenységbe vagy hobbiba, amely több idejét és energiáját emésztheti fel, mint eleinte gondolná. Ha érzi, hogy ennek a dolognak nincs jövője, érdemes minél előbb kiszállni belőle, mielőtt túl sok minden rámenne. A munkájában rengeteg friss ötletet és újítást várnak öntől, amely nagy nyomást jelenthet, de ne hagyja, hogy a felelősség megtörje, fel fog nőni a feladathoz! Mutassa meg a főnökének, hogy képes arra, amit elvárnak, és az erőfeszítéseiért nem marad el a jutalom sem!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Idén különösen érdemes odafigyelnie arra, hogy mit és kinek mond. Inkább kétszer fontolja meg, mielőtt kinyitja a száját, mert a kritikái nem segítik hozzá az előrelépéshez se a hivatása, se a magánélete terén. Legyen egy kicsit diplomatikusabb! Érdemes egy kicsit több időt szánnia az együttlétre szeretteivel és barátaival, mert lehet, hogy ez az utolsó év, amikor így együtt tudnak lenni rendszeresen. Az idei év ugyanis mentes lesz a nagy és drámai fordulatoktól, de lehet, hogy a még távolabbi jövő tartogat egy-két földcsuszamlásszerű változást.

Bak (12.22.–01.19.)

Az év elején szúrni fogja egy munkatársa szemét, hogy tavaly milyen szoros munkatársi viszonyt alakított ki egy kollégájával, emiatt pletykák tárgyává válhat. Egy új kolléga érkezése azonban feldobja a hangulatát, és neki köszönhetően sokkal szívesebben jár majd be a munkahelyére. A párkapcsolatában egyre inkább alárendeli magát párja akaratának, ami addig nem okoz problémát, amíg nem érzi ezt tehernek. Határozottsága és akaratossága sok vita beindítója lehet, érdemes ezért egy kicsit visszavenni, és megpróbálni kellő odafigyeléssel kommunikálni a párjával, hogy elkerülje a veszekedést.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Az év elején kétségei támadnak azzal kapcsolatban, hogy a munkahelye valóban megfelelő-e önnek, de idővel kitisztul a kép és rájön, számos előnye van a munkájának és a pozíciójának, és néhány kisebb módosítás után elkezdi élvezni, amit csinál. Egy igen fontos személyes kapcsolatában ez az év vízválasztó lesz: ha ezt az évet békében élvezik végig, akkor minden bizonnyal egy életre kitartanak most már egymás mellett, azonban ha krónikusan problémákba ütköznek, akkor lehet, hogy a decembert már nem éri meg ez a kapcsolat, viszony vagy barátság.

Halak (02.19.–03.20.)

A munkahelyi feladatok annyira a fejére nőhetnek 2024-ben, hogy egyre inkább azt érzi, nem bírja tovább a nyomást, és könnyen magába fordulhat. Az év első felében fáradtnak érzi magát, de ez csak a tavaszi fáradtság, ne aggódjon, a nyárra újra a régi lesz! Ha teheti, azért vonuljon el minél többet a természetbe, kiránduljon, vagy tervezzen be egy gyors kiruccanást külföldre, ezzel is feltöltheti magát a nyárra. Ha nincs erre lehetősége, figyeljen jobban önmagára és a teste jelzéseire, és amikor úgy érzi, hogy túlhajtotta magát, vonuljon félre, teremtsen jó hangulatot otthonában, igyon egy nyugtató teát, és/vagy olvasson egy könyvet! A lényeg, hogy kitisztítsa az elméjét.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ivanko80)