Napi horoszkóp, 2024. január 11.: a Baknak érdemes változtatni, a Halak kapcsolatba lép a mélységgel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. január 10., 20:04

Szerző:

Itt a csütörtöki napi horoszkóp ideje, ma sem késlekedünk, hanem mutatjuk önnek a friss és aktuális előrejelzést! Olvassa szeretettel!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy kötelék keletkezésének a napja ez az ön számára. Nem biztos, hogy ebből bármit észre fog venni: általában a kötelékek elvágása vagy elszakadása sokkal könnyebben tetten érhető, mint az összetartozások keletkezése. Legyen résen, hátha el fogja tudni csípni azt a mágikus pillanatot!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttei számára egy női alakot jelez előre a horoszkóp erre a napra. Ez az illető nő tökéletesen tisztában van a saját értékével, illetve pozíciójával, csak úgy süt belőle az önazonosság, és ez kifejezetten fontossá-lenyűgözővé teszi őt az ön számára.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy csalásnak vagy átverésnek lesz a tanúja. Érdemes megfigyelnie, hogy az elkövető miért pont azt a személyt választotta ki áldozatául, akit. Amennyiben alkalma van rá, ne habozzon, figyelmeztesse az illetőt!

Rák (06.22.–07.22.)

Hiába számít rá, egy megállapodás vagy hagyomány a mai napon mégsem érvényesül. Lesz valaki, aki szembemegy a renddel, másként cselekszik, mint ahogy az eddig megszokott volt. Ez okoz némi bosszúságot-fejtörést, de ne essen kétségbe: a rend nem borul fel véglegesen, hanem hamar visszaáll.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A kivételek napja lesz ez az egyébként uncsinak és hétköznapinak ígérkező hétköznap az Oroszlán számára. Egy sor dolog a szabályostól, megszokottól eltérően fog alakulni, ami hol bosszantja, hol megörvendezteti majd önt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ahogy az ember halad előre az életben, új dolgokat kezd, bizonyos dolgokat pedig elhagy, szanál, nyugdíjba küld az életéből. A mai napon egy ilyesmire kerül majd sor a Szűz életében: szanál majd valamit (vagy valakit). Ez a valami (vagy valaki) ettől még nem feltétlenül tűnik el mindenestül, de innentől kezdve már hiába dolgozik vagy működik, nem lesz többé önre hatással.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Érdekesen fogja visszatükrözni a mai nap a múlt sikereit és kurdarcait. Ennek a csütörtöknek az eseményeit mintha nagy részben a múlt határozná meg, de ez csak egy tükörkép: nagyobb szabad mozgástere van, mint gondolná!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ahogy szép lassan távolodunk a téli napfordulótól, önben is beindul egy változás, aminek az első lépései már ma tetten érhetők lesznek. Kívülről még nem látszik semmi, de szánjon önmagára egy kis időt, figyeljen befelé, hasonlítsa össze mostani önmagát azzal a személlyel, aki három héttel ezelőtt volt! Ugye, hogy máris van egy kis különbség?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ez a nap egy éles váltást fog tartalmazni a Nyilas számára. Teljesen más lesz a szituáció a vízválasztó pillanat után, mint előtte, teljesen máshogyan máshogyan fogja érezni magát előtte és utána: jó alkalom, hogy megfigyelje, milyen gyorsan alkalmazkodik az ilyen váltásokhoz.

Bak (12.22.–01.19.)

Ez a nap arra fogja önt meghívni, sőt, az is lehet, hogy kényszeríteni, hogy egy kicsit átgondolja a prioritáslistáját, és hogy bizonyos dolgokat át is rendezzen. Arra szánja a legtöbb időt és energiát, ami a leginkább megérdemli? Ez a csütörtök rámutat egy dologra, amin érdemes lehet változtatni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap némi hatalmat ad a Vízöntő kezébe – vagy talán az a hatalom korábban is ott volt már, csak most döbben rá, hogy akár használhatná is? Egy biztos, döntsön jól, mert attól még, hogy megteheti, nem biztos, hogy jól is teszi, ha megteszi. A hatalommal felelősség is jár, ne feledje!

Halak (02.19.–03.20.)

A mai nap arra hívja a Halakat, hogy lép kapcsolatba a legmélyebb érzéseivel, a legmélyebben meghúzódó tulajdonságaival. Figyelje meg, hogyan fordítják befelé és lefelé az ön figyelmét a nap eseményei, és kövesse tekintetével az irányt, amit ezek az energiák jeleznek: ez a nap egy remek lehetőséget ad arra, hogy megismerje önmagát!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Victoria Chudinova)