Napi horoszkóp, 2024. február 29.: az Ikrek a kiválasztottak közé kerül, az Oroszlánt hívogatja valami

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. február 28., 20:04

Szerző:

Itt a friss napi horoszkóp, és a mait különös figyelemmel olvassa, mert ilyen nap négy évben csak egyszer van! Igaz, a szökőnap nem ma volt, de valahogy a február 29. mégiscsak a legkülönlegesebb dátum!

Kos (03.21.–04.19.)

Nagyon a helyén fogja ma érezni magát ma valahol a Kos. Egy olyan helyen tölthet majd ma időt, ahol egyértelműen érzi majd, hogy igen, ez így volt elrendelve, itt a helyem! Élje át ezt az érzést, töltekezzen el vele!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy üzenetet kell ma átadnia a Bikának. Nem baj, ha nem tudja pontosan, kinek és milyen üzenetet, a sors úgyis meg fogja találni a módját, hogy önön keresztül az illető megértésére adja, amit az illetőnek tudnia kell. De egyről semmiképpen se feledkezzen meg: legyen ma mindig és minden helyzetben őszintén önmaga!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Négy kiválasztott közé kerül ma be az Ikrek. Nem ismeri mindannyikat, de egyetlen sorsban osztoznak önök négyen – akár tudnak róla, akár nem. A mai napon be fog önnek mutatkozni egyikük.

Rák (06.22.–07.22.)

Célt téveszt ma egy mondata vagy tevékenysége: kissé félremegy valami. Ne legyenek kétségei: ez sem véletlenül történt. A sors hamarosan megmutatja majd, miért kellett ennek így történnie.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valami, amibe eddig legfeljebb bokáig mert belegázolni, az most újra hívogatja. Itt az alkalom, hogy kipróbálja, hogy most tényleg teljesen elmerüljön, megfürdjön benne. Hogyan dönt? Kipróbálja?

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma vigyázzon arra különösen, kit és mit enged közel magához, mert ma érzékenyebb a szervezete, nagyobb hatással vannak önre a dolgok, mint általában. Ha a piszokba megy, koszosabb lesz, ha betegség van a levegőben, könnyebben elkapja, ha azonban pozitív energiák veszik körül önt, ezek jobban gyógyítják, mint bármikor, ha szépet lát, az különösen megmelengeti ma az ön szívét.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg ma olyasvalamit tesz, amitől valaki a környezetéből úgy fogja érezni, hogy ön csalódást okozott, akár cserben hagyta az illetőt. Ha úgy érzi, nem jól látja az illető a dolgot, ne csüggedjen: hamarosan el fog jönni a nap, amikor meg tudják ezt beszélni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma valaki meg fogja tudni, hogy ön mit mondott az illetőről. Ha egy pozitív megjegyzéséről lesz szó, akkor az illető sosem fog szólni önnek, hogy megtudta, ha azonban egy negatív megjegyzéséről, akkor könnyen lehet, hogy igen. Nem baj, ha így lesz, legalább meg tudják beszélni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A mai nap megmutatja majd önnek, milyen fontos, hogy mindig éles és egyértelmű határokat húzzon. Nem mindig sikerült ez önnek a múltban, de sok emberrel igen jól le tudta kommunikálni a határokat. Pontosan az egyik ilyen előre meghúzott határ segít majd a mai napon egy szituációt mederben tartani.

Bak (12.22.–01.19.)

A horoszkóp ma egy testvér alakját emeli ki a Bak előrejelzésében. Ez lehet egy valódi, vér szerinti testvér is, de olyasvalaki szintén, aki egy testvérhez hasonlóan áll közel önhöz, bár nem vérrokonok. Egy apró, de a jövőben nagyon fontosnak bizonyuló dolog történik ma önök között, nem akármilyen nap tehát ez a mai.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntőt ma óva inti a kicsapongástól a horoszkóp. Próbáljon az élvezetek halmozása helyett ma egy visszafogott, tiszta napot tartani, erre invitálják ma a csillagok. Ezen a csütörtökön különösen fontos, hogy az arany középúton haladjon bármiféle kacskaringózás nélkül, így szerezhet önmagának egy áldott és szép napot.

Halak (02.19.–03.20.)

A mai napot a déjà vu érzése fogja meghatározni: mintha egyszer már része lett volna abban, amit most át él. Nem véletlenül érzi így, valóban megismétli ma önmagát a történelem. Vajon mit akar ezzel üzenni önnek az univerzum? A válasz ott van az ön szívében.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Valery Orlov)

Horoszkóp