Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek csodálatos jó hírrel indul majd a március

Huszonkilencedike még hátra van a februárból, de mi már a márciusi horoszkóp előrejelzésébe pillantunk bele.

2024. február 28., 12:00

Szerző:

Jó hír érkezését jelzi előre a horoszkóp a következő 3 csillagjegy számára, ha nem is rögtön holnapra, de mindenképpen március hónap első napjaira. Alább mutatjuk a részleteket!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy idősebb vagy önnél idősebb férfi alakját mutatja a horoszkóp a március első napjaiban érkező jó hír kapcsán. Az örvendetes értesülést vagy ez a férfi hozza majd, vagy vele kapcsolatos dolgot tud majd meg, de az biztos, hogy az egész hétvégének megadja majd a kitűnő alaphangulatot ez a jó hír!

Rák (06.22.–07.22.)

Az új hónap kezdetén a Rák olyan helyzetben kap majd jó hírt, hogy az adott helyzetben azonnal nem mutathatja ki örömét. Muszáj lesz majd uralkodnia magán, ami ugyanis az ön számára jó hír, az másnak nem feltétlenül az, illetve valami egyéb okból kell majd ezúttal magába fojtania egy időre az értesülés felett érzett érzelmeit. De ne aggódjon, nem sokkal később eljön majd az ünneplés-örömködés ideje is!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió két jó hírt is fog kapni rögtön március első napjaiban, de a kettő közül csak az egyikről fogja azon nyomban örömmel nyugtázni, hogy mennyire pozitív ez a tény vagy esemény. A másik dolog egyelőre semlegesnek, sőt, akár kissé kellemetlennek fog tűnni, de idővel kiderül majd, hogy ez még sokkal jobb hír (volt) igazából, mint az első.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp