Tóth Gabi roppant kellemetlen helyzetbe került egy népviselet miatt

Tóth Gabi csúnyán megjárta.

2024. január 9., 09:04

Szerző:

Tóth Gabi egy Facebook-csoportban szeretett volna vásárolni, de átverés áldozata lett. Az énekesnő jó ideje tagja a csoportnak és korábban már vásárolt is ott egy másik tagtól, ezúttal valaki azonban megkárosította, így Tóth Gabi maga írt egy posztot figyelmeztetésképpen – írja a Cosmopolitan.

„Kedves Tagok! Azért írom ezt a bejegyzést, mert egy [...] profil feltöltött ide egy hirdetést az alábbi viseletről, amit én megvásároltam tőle és plusz még két másikat, amit privátban küldött el nekem. Több, mint 100 ezer forintot elutaltam neki, majd felszívódott. Rengetegszer vásároltam már így, de soha nem történt még velem ilyen. Próbáltam az adminokkal felvenni a kapcsolatot, legyen mindenki óvatos. Nem hittem, hogy ebben a csoportban ilyen megtörténhet. Ha valaki látta még a hirdetést, vagy esetleg tud nekem segíteni, hogy ilyen esetben mit tegyek, azt nagyon megköszönném”

– írta az énekesnő a többieknek, akik a Facebookon keresztül szoktak népviseletet adni-venni.

A Bors hozzáteszi, hogy a kommentekből kiderül ebben a bizonyos Facebook-csoportban, hogy ez az illető ugyanezzel a módszerrel másokat is becsapott és megkárosított már, például egy aukciósház képeit használva. Erre Tóth Gabi a következőket jegyezte meg:

„jól átvertek. Mérhetetlenül szomorú és csalódott vagyok. És mérges magamra...”

A csoport megkárosított tagjai úgy vélik, hogy esetleg még van remény az átutalt pénz visszaszerzésére, és rendőrségi eljárást is terveznek.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)