Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy húsvétra már sokkal jobb helyzetben lesz, mint most

A horoszkóp szerint a hamvazószerdán kezdődő nagyböjt hat hetes időszaka roppant pozitív időszak lesz a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2024. február 14., 12:50

Szerző:

Hamvazószerda van, ami azt jelenti, hogy megkezdődött a nagyböjt, a húsvétra való felkészülés ideje – ennek az időszaknak a horoszkóp előrejelzését néztük át tehát. A kilátások a következő 3 csillagjegy számára a legkedvezőbbek.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák számára rengeteg egészségügyi előnyt hozhat ez a böjt – minél komolyabban veszi, természetesen annál többet. Ebben az időszakban most háromszorosan tud gyógyulni, ha mértékletességet tart, és nem terheli a szervezetét túlzott mennyiségű élvezeti szerekkel, zsíros vagy cukros ételekkel és hasonlókkal. A Rák számára az év egyik legfontosabb időszaka ez: húsvétra már remek formába jöhet, most alapozhatja meg a nyár boldogságát.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió emberi kapcsolataiban jelez változást a horoszkóp a most következő hetekre. Egy hierarchia, aminek ön is része, át fog rendeződni, és a változások a Skorpióra nézve egyértelműen kedvezőek lesznek. Megerősödik a pozíciója, sőt, egy fontos új kapcsolatot is teremt ezekben a hetekben.

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak számára a méregtelenítésre rendkívül alkalmas időszak lesz a most kezdődő hat hét. Meg fog tudni szabadulni több dologtól is, ami az életét jelenleg mérgezi vagy megkeseríti, és ez alatt külső és belső tényezők egyaránt értendők. Saját káros szokásáról könnyebben mond le, ha komolyan veszi ezt az időszakot, de be fognak segíteni a külső dolgok is: egy krónikus problémaforrástól húsvétra meg fog szabadulni!

Hamvazószerda és Valentin-nap

De nemcsak hamvazószerda van ma, hanem Valentin-nap is. A szerelmi horoszkópot a Cosmopolitan oldalán találja!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)