Napi horoszkóp, 2024. február 14.: az Oroszlánnak gyorsan kell döntenie, a Mérleg tele szenvedéllyel

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hamvazószerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. február 13., 20:03

Szerző:

Ez nem csak egy átlagos napi horoszkóp, ez a Valentin-napi horoszkóp! Sőt, duplán jeles nap a mai, mert egyben hamvazószerda is van, ami azt jelenti, hogy ma kezdődik a böjt időszaka, szóval kezdődhet az önmegtartóztatás most egészen húsvétig!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma kifejezetten kalandvágyó hangulatában lesz, pedig ez általában kevésbé jellemző önre. Általában nem cselekszik meggondolatlanul, de ma adódhatnak olyan külső tényezők, amik ebbe az irányba terelik. Engedjen bátran a belső hangnak, de azért vigyázzon, nehogy elgaloppírozza magát!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma végre megtörténik valami, amire már nagyon régóta vár. Bár nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szerette volna és annyiszor elképzelte, de végül így is jó érzéssel töltik majd el az események. Hiába, a türelem rózsát terem.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy nehéz periódus végéhez közeledik, és ma először úgy érzi hosszú idő után, hogy végre fellélegezhet. Olyan boldogságot és felszabadultságot érezhet, amit már régen nem: ebben talán egy kicsit Valentin keze is benne van.

Rák (06.22.–07.22.)

Fontos döntéseket hozott a közelmúltban, amiről azonban egy elég fontos személyt elfelejtett tájékoztatni a családjából vagy baráti köréből. Ebből akár konfliktusa is adódhat, de jó hír, hogy ha lesznek is viták, hamar le fogják tudni zárni ezeket.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma több váratlan szituációba is keveredhet, amikben gyorsan kell döntenie. Sajnos ez nem az erőssége, mivel amúgy is forrófejű, így ez csak a meggondolatlanságát erősíti. Amit csak tud, halasszon el!

Szűz (08.23.–09.22.)

Már hosszú ideje használ vagy élvez valamit, és ahogy ez lenni szokott, időközönként ennek meg kell fizetni a díját. Csomó mindennel kapcsolatban felmerült ez az utóbbi időben, most vizsgálja meg ezt a dolgot is: nem lehet, hogy túl magas az ár, és érdemesebb lenni inkább felhagyni az egésszel?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ma kifejezetten szenvedélyes, de csak azért, mert minden erejével védeni szeretné azokat, akiket szeret, vagy akikért felelősséggel tartozik. Azért mindenképp válogassa meg az eszközeit és maradjon meg bizonyos határok között, nehogy mások agresszívnak nézzék!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nehezen tud hova tenni valakit, akivel a mai napon összehozza a sors. Sokkal könnyebben helyre fogja tudni magában tenni az érzéseit, ha elgondolkodik: nem lehet, hogy bizonyos szempontból saját tükörképét látja az illetőben?

Nyilas (11.22.–12.21.)

Több tippet és tanácsot kap ma arra nézve, hogy valamit hogyan tegyen. Lesz köztük jó és rossz tanács is, és nem feltétlenül lesz egyszerű eldönteni, hogy melyik melyik. Ne felejtse: attól még, hogy valaki nem szimpatikus önnek, nem biztos, hogy az illető rossz tanácsot ad!

Bak (12.22.–01.19.)

Meg szeretne beszélni valamit egy önhöz közel álló személlyel, de ma nagyon óvatosan, kedvesen hozakodjon elő vele! Ha nem érez magában kellő türelmet és empátiát, inkább halassza egy másik alkalomra a lelkizést!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rengeteg feladat zúdul a nyakába pont ma, azt sem tudja hirtelen, mibe kezdjen bele. Ma mindennél fontosabb, hogy ne engedje, hogy a szétszórtság, a pánik vagy a kétségbeesés úrrá legyen önön. Tartson ki, mert bármilyen hektikusnak is néznek ki a dolgok, ami lényeges és tényleg halaszthatatlan, azt remekül el fogja tudni végezni a mai napon, és (ha akarja), akár még valentinozhat is egyet mellé.

Halak (02.19.–03.20.)

Most ismeri fel: kimaradt valami az utóbbi napokból. Vajon érdemes még megpróbálni bepótolni? A horoszkóp azt üzeni:  igen, érdemes, és nem is feltétlenül most azonnal, mert még egy pár napot simán csúszhat a dolog! Viszont mindenképpen kár lenne teljesen elfeledkezni róla.

Ezen kívül...

Ha kíváncsi arra is a napi horoszkóp után, hogy melyek a legkevésbé hűséges csillagjegyek, érdemes átkattintania a Cosmopolitan oldalára!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ground Picture)