Napi horoszkóp, 2024. augusztus 22.: a Bikának egyszerű napja lesz, a Vízöntő megerősítést kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 21., 20:04

Szerző:

Alább találja a csütörtöki napi horoszkóp előrejelzését. Ha kíváncsi, mi az asztrológia üzenete önnek mára, az Oroszlán havának utolsó napjára, akkor görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez!

Kos (03.21.–04.19.)

Jó részben mintha automata pilóta vinné önt végig ezen a napon, minden megy rutinból, önnek szinte elegendő nézni kifelé az ablakon. Egészen addig, amíg valami teljesen váratlan dolog nem jön szembe, ráadásul meglepően közel. Talán érdemes visszavennie az irányítást?

Bika (04.20.–05.20.)

Egy emlékezetes csevegés vagy telefonbeszélgetés lesz a nap egyik legkülönlegesebb élménye a Bika csillagjegy szülöttei számára. De egyebekben ne egy különleges, hanem egy békés, átlagos, töltekezésre alkalmas napra számítson, egy olyanra, amelynek a szépsége az egyszerűségében rejlik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek száma a szent hetes lesz a mai napon. Figyelje, hogy hol bukkan majd fel ez a szám, mert kiemelten fontos, mély jelentésű dologra hívja fel az ön figyelmét! Hagyja, hogy ez a hetes vezesse ma a spiritualitás útjain!

Rák (06.22.–07.22.)

Három részre fog oszlani a Rák mai napja. Az első rész, a nap erős kezdése lesz a legrövidebb, amit egy hosszú, nyugodt periódus követ majd, aztán az esti órákban kissé kaotikus módon záporozni kezdenek majd egymástól merőben különböző események, és ennek megfelelően ekkor rengeteg különböző érzelmet él majd át.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Előfordul, hogy ami kívülről működőképesnek tűnik, az igazából semmilyen eredményt nem produkál, csak a működés látszatát kelti. Ez a csütörtök annak a napja lesz, amikor tesztelnie érdemes, nem egy ilyen jelenséggel áll-e szemben. A puding próbája ugyanis az evés: tegye próbára azt, amiben kételkedik, legyen ez nap az elfogyasztott pudingé, mert lesz néhány meglepetés!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ne utólag bosszankodjon, hogy nem vette észre a jeleket: a mai napon valaki meglenget az ön orra előtt egy jókora vörös zászlót. Ami ennyire közel van, azt néha nehezebb észrevenni, ezért jó, hogy elolvasta a horoszkópot: járjon ma nyitott szemmel!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Több tányért próbál egyszerre a levegőben pörgetve tartani, hogy egy cirkuszi hasonlattal éljünk. Nem egyszerű mutatvány ez, és amit ön ma tapasztal, az a legjobb artistával is megesik néha-néha… igen, óhatatlan, hogy egy-egy tányér néha le ne pottyanjon, nem mindig lehetséges ennyi mindent egyszerre csinálni. A fő kérdés ilyenkor, hogy hogyan éli meg a dolgot, és mit mutat a közönség számára.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meglepetésére azzal szembesül ezen a csütörtökön, hogy amint megfordul a széljárás, valaki rögtön szintén megfordul és azonnal egy másik arcát mutatja. Nem könnyű ezzel szembesülni, de vigyázzon, ne ítélkezzen! Nem biztos, hogy az ügy valamennyi körülményét ismeri.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Bár egy sima csütörtök van, a mai nap valamiért minduntalan a spiritualitás felé fordítja az ön érdeklődését-gondolatait. Persze az élet nem állhat meg ma sem, és ma valamivel nehezebb is lesz így végeznie a napi teendőket, de aztán szakítson egy kis időt elmélyülésre, mert nem véletlenül hívja önt ma erre az univerzum! Egy fontos kérdésre kaphat választ, ha ma befelé figyel.

Bak (12.22.–01.19.)

Prímán alakul ez a csütörtök a Bak számára: amit erre a napra tervezett, azt különösebb gond nélkül el is tudja végezni. De aminek igazán örülni fog, az egy bónusz meglepetés, ami még ehhez adódik hozzá, és amivel az univerzum emlékezteti önt: igenis van humorérzéke a gondviselésnek, a végtelen önre kacsint majd!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő nagy megerősítést kap ezen a napon: jó helyen van, jól csinálja, amit csinál. Másnak talán a fejébe is szállhatna ez az üzenet, de az ön számára kifejezetten pozitív hatása lesz, ha engedi, hogy a hála eltöltse a szívét.

Halak (02.19.–03.20.)

Büszke arra, milyen jól fel van vértezve egy csomó veszély és kockázat ellen, és jól is teszi, hogy nem könnyelmű. Ez a nap azonban arra hívja, hogy ráismerjen, hogy olyan veszélyt, amitől szintén tart, igazából az égvilágon semmilyen kockázatot nem jelent. Hallja meg az univerzum üzenetét: felesleges ezen stresszelnie, ezt a dolgot nyugodtan elengedheti, ne pazaroljon rá időt-pénzt-energiát, de még csak a gondolatait se!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Cast of Thousands)