Napi horoszkóp, 2023. november 28.: a Bika a saját életének urává válik, az Ikreknek erősödnek a gyökerei

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2023. november 27., 20:02

Szerző:

A keddi napi horoszkóp olvasható alább, görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és olvassa el, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai napon kifogy valamiből. Most egy ideig nélkülöznie kell ezt a valamit, és még az is lehet, hogy az univerzum ezzel egy fontos üzenetet szeretne az ön fejében elültetni. Ha már úgyis elfogyott... nem lehet, hogy igazából jobb nélküle?

Bika (04.20.–05.20.)

Valamit már rég abba kellett volna hagynia, volt, hogy már szóltak is, hogy hagyjon fel a dologgal. Nos, a mai nap egy újabb ilyen figyelmeztetés, és egy valós lehetőség: ebből elég, legyen ura a saját életének, változtasson most!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap arra hívja meg önt, hogy az otthonához, a hazájához kapcsolódjon – de ma kicsit máshogy, mint eddig általában. A nap egy pontján egy fontos és tanulságos találkozásra is sor kerül majd, ez is hozzájárul ahhoz, hogy ezen a kedden különös figyelmet kapnak a gyökerek, amiken keresztül táplálkozik. Ápolja őket, legyen tudatában annak, hogy meddig, hova nyúlnak vissza és ma sokat fognak erősödni!

Rák (06.22.–07.22.)

Lesz egy kisebb konfliktusa a napban, és vigyázzon, hogy hogyan kezeli majd, mert megvan rá az esély, hogy mérgezővé fajul. Ha nem jut egyről a kettőre az illetővel, akkor se hagyja, hogy az indulatok uralkodjanak el a konfliktuson: egy harmadik személy segíthet mederben tartani, illetve rendezni a dolgokat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Sejtései vannak arról, hogy egy önhöz közel álló személy mit miért csinál – nos, rosszul sejti a dolgokat. Az illetőnek mások a motivációi, és a mai nap jó alkalmat kínál arra, hogy egy kicsit beszélgessenek, akár erről is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan pillanat adatik ma meg önnek, amit érdemes a szívébe zárnia: egy önhöz közel álló emberrel 100%-ig őszinte lehet, és az illető olyannak fogja látni önt, amilyen ön valójában. Nem csak egy kollégát, szomszédot, rokont vagy barátot lát önben, hanem egyben lát majd mindent, kedves szeretettel szemléli önt, látva a pozitívumokat és a negatívumokat is, de egyikre sem fókuszálva. Tanulja meg tőle így látni saját magát!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan személlyel kerül ma kapcsolatba, aki nem változott. Ahogy telnek az évek, az ember tapasztalatokat szerez, átél dolgokat, idősödik, és ezek miatt bizonyos dolgokban változik. Ez az illető azonban mintha immunis lenne minden ilyesmire, szinte alig reagál a környezete változásaira. Pont emiatt lesz különleges élmény vele találkozni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Fontos, hogy ma elnyerje a jóindulatát egy bizonyos személynek, de ne aggódjon, menni fog! Már csak azért is, mert minél kevésbé stresszel rá a dologra, minél kevésbé próbál jófej lenni, annál könnyebben állítja maga mellé ezt a bizonyos személyt. Csak egyszerűen adja önmagát, pont jó ön úgy, ahogy van!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Megnyugtató élményben lesz része ma: ha hibázik is, akik közel állnak önhöz, ugyanazt a szerethető figurát látják önben, mint mindig. Ez akár inspirációul is szolgálhat arra, hogy legközelebb jobban vigyázzon, jobban odategye magát, ha már egyszer bizalmat szavaztak önnek.

Bak (12.22.–01.19.)

Olyan dolgot árul el önnek valaki, amit ön már egy ideje sejtett, vagy részben már hallott is, de most a téma némileg új megvilágításba kerül. Az igazság ismeretében át kell értékelnie a kapcsolatát ezzel az illetővel.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki arra kéri önt, hogy ne árulja el az igazat egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ez a titok jó ideig meghatározná a kettejük kapcsolatát, ha mások megtudnák, szóval tegye meg a szívességet, teljesítse a kérést és ne beszéljen erről a dologról – valóban nincs most itt ennek az ideje.

Halak (02.19.–03.20.)

Rosszkor mondta ki az igazságot, és úgy tűnik, hogy ebből jó nagy kalamajka vagy akár vita keveredik majd, de meglátja, hogy bár az időzítés lehetett volna szerencsésebb, összességében mégis jó, hogy elhangzottak ezek a szavak.

(Kiemelt kép: Shutterstock)