Horoszkóp: ezek a csillagjegyek még az idén hihetetlen élményben részesülnek

A horoszkóp valami egészen rendkívülit jelez előre az év végig hátralevő időszakra a következő csillagjegyeknek!

2023. november 15., 16:07

Szerző:

Másfél hónap van már csak hátra 2023-ból, és a horoszkóp erre az időszakra egy egészen kiugró, hihetetlen dolgot jelez előre a következő csillagjegyeknek. Ha ön is köztük van, készüljön, mert hamarosan megfordul ön körül a világ!

Kos (03.21.–04.19.)

A munka terén szinte földindulásszerű változásra számíthat a Kos még az év vége előtt. Nagyjából egyenlő mértékben lesznek pozitív és negatív konzekvenciái ennek a nagy változásnak, de hetek fognak kelleni ahhoz, hogy igazán átlássa, mennyi mindenre kihat ez a rendkívüli esemény.

Mérleg (09.23.–10.22.)

180 fokos fordulatot vesz majd az ön környezetében levő egyik személy élete hamarosan. Ez azonban önre is igencsak kihat majd, más alapokra helyezi kettejük viszonyát. Bizonyos szempontból olyan lesz, mintha egy idegennel kellene majd újra megismerkednie. Az ön számára talán hihetetlenebb és furcsább lesz a változás, mint magának az idegennek.

Bak (12.22.–01.19.)

Olyan igazi deus ex machina típusú élménye lesz a Baknak még az év vége előtt. Nem múlik el 2023 anélkül, hogy ön ne szerezne egy igazán transzcendentális élményt, ami a világról alkotott képével, legmélyebb hitével lesz szoros összefüggésben. Kívülről talán semmi sem fog látszódni önön, de belül olyan nagy dolog történik majd, mint egész évben eddig egyszer sem.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Hatalmas nagy titkot ismerhet meg a Vízöntő hamarosan, olyasmit, amit legfeljebb csak néhány kiválasztott tudhat önön kívül, vagy talán senkisem. Talán ön az egyetlen, akit az univerzum kiválasztott arra, hogy ebbe a dologba belelásson, hogy az igazat megtudja. Hihetetlenül nagy pillanat lesz ez, és ne aggódjon, nyomban tudni fogja, hogy ezt az információt megoszthatja-e bárkivel, és ha igen, kivel.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Max kegfire)

 

Horoszkóp