Napi horoszkóp, 2023. november 27.: a Mérleg a jövőbe pillant, a Halakban megvan, ami kell

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2023. november 26., 20:01

Szerző:

Kezdje velünk az új hetet, itt a friss napi horoszkóp, ami a hétfői előrejelzést tartalmazza!

Kos (03.21.–04.19.)

Több időt kell egy bizonyos (vagy több bizonyos) személlyel eltöltenie annál, mint amennyit szeretne. Próbáljon meg azért ott maradni fejben is a szituációban, mert bár szívesebben lenne máshol, nem véletlenül hozta úgy a sors, hogy most mégis itt van – ha ráfordítja az energiát és odateszi a valós, őszinte, kedves önmagát, nagyon fontos élménnyé válhat ez a találkozó.

Bika (04.20.–05.20.)

Csomó bizarr történés követi majd egymást a Bak utolsó novemberi hétfőjében. Az eseménysor elsőre talán randomnak tűnhet majd, de visszatekintve mindenképpen világos lesz az ön számára is, miért pont így alakult ez a nap. Ne felejtsen el este megállni egy pár percre, elcsendesedni, befelé fordulni és visszatekinteni, hogy a lelkében a helyükre kerüljenek a dolgok!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a hétfő rádöbbenti önt, hogy egy közeli hozzátartozója vagy barátja szemében mennyire más személy már ön a korábbiakhoz képest. Tényleg ennyit változott ön? Vagy ő változott meg? Esetleg mind a ketten? Egy igen fontos pillanatot hoz ez a nap a kettejük kapcsolatában, ami meg fogja határozni a jövőt.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan helyre viszi el ez a hétfő a Rákot, ahol érezni fogja, hogy itt nagyon a helyén van. Ez a feltöltődés ideje, használja ki, merítsen erőt a békéből, együttlétből, közös munkából, pihenésből vagy éppen játékból!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ez a nap az Oroszlánt az építésre, az újjáépítésre hívja. Megvan önben az energia és most adott a lehetőség is, hogy helyrehozzon, újra talpra állítson valamit, ami már túl régóta nem kapott elég törődést. Ne halasztgassa, csinálja meg most!

Szűz (08.23.–09.22.)

Most jött el annak az ideje, hogy megtartsa egy korábban tett ígéretét. Ha nincs is feltétlenül ínyére a dolog, ne próbáljon meg kibúvót keresni, mert különösen fontos, hogy most megtartsa a szavát. Másként nem is várhatná el, hogy önnel is így viselkedjenek a jövőben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg csillagjegy szülötteit arra hívja meg ez a hétfő, hogy újra átéljenek valamit a múltból. Ne álljon ellen az univerzum meghívásának, élje újra át, ami annak idején történt, mert ha eléggé mélyre megy, akkor a múltból előretekintve a jövőt is megpillanthatja!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió ma megkap valamit, amire vágyott, amit régóta szeretett volna – de valamiért mégsem örül neki annyira, mint gondolta volna. Ezzel szemben valamiről, amitől kifejezetten tartott, kiderül, hogy egyáltalán nem negatív, sőt!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ezen a hétfőn egyrészt rádöbben, hogy valami, amit nagyon értékesnek tartott hosszú ideig, igazából nem ér annyit, mint gondolta. Másrészt viszont talál egy igazi kincset is, ami ráébreszti, mennyire más dolgok a fontosak önnek most, mint fiatalabb korában.

Bak (12.22.–01.19.)

Két jó tanács a Baknak, ami mindig fontos, de ezen a hétfőn különösen. Egyrészt vigyázzon, hogy ne beszéljen túl sokat arról, hogy mit nem szeret! Másnak sem feltétlenül jó ezt hallgatni, de saját maga miatt különösen fontos most, hogy ne hagyják el negatív dolgok a száját – az ilyen gondolatokat engedje el anélkül, hogy kimondaná őket. Másrészt: ha lehetőséget lát, ragadja meg, nagyon jól járhat!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kölcsönösen kisegítik egymást valakivel, akivel véletlenül egymás mellé kerültek. Milyen egyszerű gesztus ez mindkettejük részéről, és mégis mennyivel szebbé teszi az egész napot! Vajon máskor miért nem megy ez ilyen gördülékenyen?

Halak (02.19.–03.20.)

Nyugis hétkezdetre számíthat a Halak, nem lesz éppen tele energiával, de nem is lesz szükség ki tudja, mennyire: amennyi erő kell majd a dolgok beindításához, annyi bőven lesz önben. Hagyja, hogy ez a hétfő a nyugodt önbizalomé, a szélsőségektől mentes kiegyensúlyozottságé legyen!

(Kiemelt kép: Shutterstock/sun ok)