Napi horoszkóp, 2023. november 22.: a Szűz életében beindulnak a változások, a Skorpió jól szórakozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. november 21., 20:03

Szerző:

A friss napi horoszkóp aktuális előrejelzésével üdvözöljük önt a Nyilas havában! Görgessen lejjebb a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, ha kíváncsi, mit üzennek mára önnek a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Ne hagyja, hogy érzelmi élete bezavarjon ma abba, amibe nem lenne szabad belezavarnia! Akár vitáról, akár szerelmes üzenetekről van szó, mindez elterelheti a figyelmét, pedig ma fontos, hogy koncentrált és hatékony legyen. Megvan a helye az érzelmeknek, de ma különösen fontos, hogy ezek az érzelmek meg is maradjanak a helyükön.

Bika (04.20.–05.20.)

Tartsa nyitva a szemét és a fülét, mert elcsíphet olyan információkat, amik nagyon jól jöhetnek az előrelépéshez! De az sem árt, ha ápolja a munkahelyi kapcsolatait, legyen ott a közös csetben, a közös kávézáskor vagy ebédkor! A mai nap arra kínál lehetőséget, hogy kapcsolatait ápolja, és ha most odateszi magát, a jövőben meglesz a gyümölcse.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Jobb, ha ma megint nem ragaszkodik túlságosan a terveihez, a megszokott napirendjéhez, mert ma semmi sem fog úgy alakulni, ahogy előre kigondolta. Ma legyen a rugalmasság a jelszava! Ahogy a régi bölcsesség tartja: ha meg szeretne nevettetni Istent, mesélje el neki a terveit!

Rák (06.22.–07.22.)

Az elmúlt hetekben teljesen kihajtotta magát, ráférne már önre a pihenés, és a mai napon minden perc-óra, amit önmagára szán, dupla gyógyítóerővel bír! Szóval ma vegyen vissza a tempóból, relaxáljon, meditáljon, amennyit csak tud, vagy akár iktasson be egy szabadnapot!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A szokásosnál rosszabbul viseli ma a kollégáit-ügyfeleit, de nincs mit tenni, muszáj együtt dolgoznia velük. Próbáljon meg türelmes és elfogadó lenni, viszont amikor vége a műszaknak, váltson egy éleset, legyen szeretteivel vagy éppen teljesen egyedül!

Szűz (08.23.–09.22.)

Eddig úgy érezte, hogy minden a megfelelő mederben zajlik, de most hirtelen olyan hírt kap, ami rengeteg dolgot felborít. Reagáljon higgadtan és hatékonyan, de jobb, ha tudja, hogy ez csak a kezdet, a dolgok még tovább fognak változni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Belekeveredhet egy olyan vitába, ahol mindenki csak a saját álláspontját védi és egyáltalán nem nyitott a másikra. Aki csöndben van, az nem a másikat hallgatja, hanem csak várja, hogy rá kerüljön a sor, hogy ő beszélhessen. Ha ön is vétkesnek érzi magát ebben, ma jött el az ideje, hogy változtasson, önnek kell először engednie a saját véleményéből.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Váratlan módokon szórakoztató napja lesz a Skorpiónak. Egy sor egyébként elég uncsi dolog és személy a legbizarrabb, legmeghökkentőbb arcát mutatja ma önnek, kicsit mintha görbe tükörbe nézve szemlélné ma a világot. Ne legyenek kétségei: nemcsak szórakoztató egy-egy ilyen nap, hanem kifejezetten terápiás is, mert mindennél többet számít egy késő őszi munkahét közepén egy emlékeztető arról, hogy a világ nemcsak zord és szürke tud lenni.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Két lehetőség között vívódik és egyszerűen nem tud választani, mert mindkettő észszerűnek és hasznosnak tűnik. Nehéz helyzet, de ne hagyja magát befolyásolni, ezt most egyedül kell eldöntenie!

Bak (12.22.–01.19.)

Attól még, hogy többen nem értenek vele egyet, nem feltétlenül rossz az, amit csinál! Higgyen önmagában, tartson ki a döntései mellett, még akkor is, ha néha megpróbálják elbizonytalanítani!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Bár sokszor kellemes izgalmat okoz önnek a kockáztatás, ezúttal jobban jár, ha az ismert és bevált utat választja. A rutin nem mindig olyan szörnyű dolog, és nagyon jól jöhet, ha annyira el van havazva, mint például ma.

Halak (02.19.–03.20.)

Valaki más feladata szakadhat ma az ön nyakába, amit nehezen visel, mert nem biztos benne, hogy bárki is megtenné ugyanezt önnek. Kitartást, csak egy nap az egész, holnap már könnyebb lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock)