Napi horoszkóp, 2023. december 27.: a Kost visszaigazolja az élet, a Bikát ritkán tapasztalt energia mozgatja

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2023. december 26., 20:03

Szerző:

Reméljük, jól telt a karácsony, most akkor jöjjön a napi horoszkóp a két ünnep közötti időszak első napjára.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy szlogent vagy közmondást pufogtat ön gyakran, ami jól hangzik ugyan, de a valós életre meglehetősen ritkán illik rá. A mai nap azonban kivétel: az élet visszaigazolja még ezt a furcsa mondást is.

Bika (04.20.–05.20.)

Hihetetlen kisugárzása lesz a mai napon és mindenhez kedve lesz, ritkán tapasztalt energiák hatnak majd önben! Hívjon össze egy baráti találkozót, mert meglátja, hogy a többiek is hasonlóan lelkesek lesznek a szórakozással kapcsolatban.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Rendkívül sok szeretet van önben, de sokszor nem tudja, hogyan fejezze ki magát. Ha ez egy olyan probléma, amiről szívesen beszélne valakivel, tegye meg ezt ma! Ez a szerda rendkívül kedvez a kommunikációs készségének, sőt, egyébként a rábeszélőkészségének is. Használja ki!

Rák (06.22.–07.22.)

A romantikának kedvez a mai nap a Rák életében. Ha szingli, ma érdemes belepillantania egy társkeresős appba vagy elmennie társaságba, ha pedig kapcsolatban van, töltsön minél több időt a párjával, lehetőleg kettesben!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagy változást hoz ez a szerda az Oroszlán életében: teljesen megváltozik a véleménye valakiről. Talán ön is félreismerte az illetőt, talán ő változott sokat, de egy biztos, korábbi értékítélete túl szigorú volt.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma a természet közelségére lesz szüksége. Az időjárás most nem lehet kifogás, ideje kimozdulni! Ma egy séta vagy kirándulás közben várja egy élmény, ami megszokottságában lesz rendkívüli, egyszerűségével fog rengeteget adni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az ünneplés ma sem áll meg! Sok teendője lesz, de szerencsére többen is segítőkezet nyújtanak majd, így nem kell egyedül megcsinálnia mindent. Marad tehát majd ideje egy kis elcsendesedésre is, meglátja, az ön számára talán ez a mai nap hozza el a legbensőségesebb, legtöbbet jelentő pillanatot!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Van úgy, hogy az ember jó ideig hordoz valamit a táskájában, és már nem is emlékszik, hogy mire való vagy legalábbis minek tette el annak idején. A mai nap egy áhá!-élményt hoz a Skorpió számára: az ön életének egy részéről már nem is nagyon rémlett, hogy miért is van ott. Nos a mai nap jó emlékeztető lesz: hát ezért.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas erre a napra közösségformáló erőt kap. Tudnia kell, hogy ma különösen nagy hatással van a többiekre, amit mond és tesz. Nagyobb ma a Nyilas súlya, mint máskor. Figyeljen oda, hogy ez a változtatóképesség nehogy valami negatív dologra fecsérlődjön el, hanem pozitív hozadéka legyen a teljes közösség (család, baráti kör, munkahely, stb.) számára!

Bak (12.22.–01.19.)

Kissé kifáradt a karácsonyban, mert nem volt éppen zökkenőmentes mindegyik családi ebéd vagy vacsora. A mai nap szerencsére arra kínál  lehetőséget, hogy feltöltődjön és kipihenje a fáradalmakat, ebben egy szokatlan partnerre lelhet. Hiába van szerda, ez azért mégsem egy átlagos hétköznap!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy olyan párbeszédnek lesz a szemtanúja, amin meglehetősen nehezen fog túllépni. Ideje, hogy elfogadja, nem minden ember egyforma és nagyon sokszor lesz olyan szituáció, hogy nem fog egyetérteni másokkal. Nyugtassa meg a tudat, hogy nem ön az egyetlen, aki az adott helyzeten teljesen ledöbbent. 

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára a mai napra egy egyezség megszületését jelzi előre a horoszkóp. Ez a mai megállapodása igen tartós lesz, ami részben annak köszönhető, hogy ha az egyik szabályt valamelyik fél megszegi, az nem jelenti majd rögtön az egész egyezség borulását, hanem dinamikusan, a körülményekhez alkalmazkodva újra és újra új feltételekben tudnak majd megállapodni.

(Kiemelt kép: Shutterstock/altafulla)