Napi horoszkóp, 2023. december 22.: a Szűz egy mély igazságot él át, a Mérleg ledönt egy bálványt

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2023. december 21., 20:05

Szerző:

Itt a friss napi horoszkóp, méghozzá egy igazán különleges napra. Ez a péntek ugyanis a téli napforduló napja, mával kezdődik a Bak hava, és holnap egy hajszálnyival már rövidebb lesz az éjszaka és hosszabb lesz a nappal, mint ma! Arról nem is beszélve, hogy ez a karácsony előtti utolsó munkanap – nézzük hát, mit mond önnek erre a napra a horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem akarja meghallani valakinek a véleményét, pedig az illető csak segíteni szeretne, még ha nem is fogalmaz esetleg a legszerencsésebben. Gondolja át, hogy megéri-e makacsnak lenni – talán érdemes egy kicsit nyitottabbnak lennie. 

Bika (04.20.–05.20.)

Ma igazán megmutathatja, hogy milyen ember valójában. Egy embertársán kell segítenie, de örömmel fog a rendelkezésére állni. Vigyázzon azonban, mert lesznek olyanok, akik a jóságát és a kedvességét inkább kihasználnák!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma mindenkivel könnyedén szót fog érteni, ami nagyszerű dolog, főleg így karácsony előtt. A rokonaival minden gördülékenyen megy, de a baráti társaságával is csak megerősödik a kapcsolata. Ne aggódjon, az ünnepek alatt szintén minden ilyen kiegyensúlyozott lesz.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák ma első lesz valamiben, kitűnik a többiek közül. Figyelje meg, milyen jelentősége van az időzítésnek, hogy pont ma, a munkaév utolsó napján, az ünnep kapujában, az esztendő végén történik ez önnel!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Figyeljen az álmaira, mert nagyon fontos üzenetet kaphat! A családi életében van egy megoldandó feladata, de szerencsére az ünnepek alatt meglesz rá a megfelelő alkalom, hogy minden nézeteltérést elsimítsanak, és boldogabban kezdjék el az új évet. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Jusson majd eszébe a nap legfontosabb pillanatában a következő – amikor megtörténik, tudni fogja, hogy most van az a pillanat! Szóval ott van az ön lelke mélyén is az az igazság, ami szerint minden egy, az egész univerzum egyetlen élő egység. Ha rossz történik valaki mással, az önt is megsebzi, ha a másik ember örül, az ön szíve is felragyog. Jusson hát eszébe, hogy ön is ennek az élő és talán örök egységnek a része: ami jót tesz, azzal a többieket és saját magát egyaránt szolgálja.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy bálvánnyal kevesebb: a mai napon megszületik a Mérlegben a felismerés és ezzel együtt a döntés, hogy túl sok időt, energiát, szeretet áldozott olyasvalakire vagy valamire, aki vagy ami nem érdemelt ennyit. Nem kell feltétlenül megszabadulnia a korábbi bálványtól, csak vegye le őt/azt a piedesztálra és tegye a valós, igazi, megérdemelt helyére!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Felvállalta a véleményét, és ezért komoly vitába keveredhet. Érthető, hogy ki akar állni az igazáért, de vigyázzon, hogy ezt úgy tegye meg, hogy közben nem bánt meg másokat. A legjobb lesz, ha még időben tisztázza a félreértéseket.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Figyeljen ma oda, mert ma könnyen kikotyoghatja egy jó barátja titkát, amiből akár még vita is kerekedhet. Jobban kell vigyáznia arra, hogy mit mond el és kinek, mindenesetre ha tényleg megtörténik a baj, kérjen bocsánatot. Vigyázzon, mert ha nem figyel oda, végleg elveszítheti a bizalmát.

Bak (12.22.–01.19.)

Új kalandok jönnek az életébe! A mai nap a hónap egyik legizgalmasabb napja lesz, ez pedig már reggel ki fog derülni. Élvezze ki, hogy jól érzi magát és szerető család és barátok veszik körül. Próbálja meg ezt a pozitív hangulatot a következő évre is átvinni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valaki egy izgalmas programra invitálja önt, ami egyáltalán nem lesz ellenére. Végre mindketten ki tudnak kapcsolódni és lesz idejük arra, hogy meghallgassák a másikat. Hívják meg a barátaikat is, ez az utolsó munkanap volt az ünnepek előtt!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy fontos kérdésre nem fog választ kapni, emiatt pedig kissé frusztrált lesz ezen a pénteken. Ne hagyja magát, álljon ki saját magáért, mert könnyen lehet, hogy egy olyan dolgot titkolnak ön előtt, amiből később akár baj is lehet. 

(Kiemelt kép: Shutterstock/Izabela Magier)