Napi horoszkóp, 2023. december 21.: a Szűznek mutatnak valami fontosat, a Skorpió valaki más ruháját viseli

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. december 20., 20:04

Szerző:

Ez az utolsó napi horoszkóp a Nyilas havában, holnap ugyanis már kezdődik a Bak hava a téli napfordulóval. Halad az idő, megy előre az élet – nézzük, merre!

Kos (03.21.–04.19.)

Ez a nap a jótékonyságra és az odafigyelésre hívja a Kost. Amit ma ön ad másoknak (legyen az pénz, szeretet, odafigyelés, energia, bármi), azt az univerzum ötszörösen fogja önhöz visszajuttatni hamarosan. Ma ne kérjen, ne várjon el, ne követeljen: ma elsősorban adjon!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma nehéz lesz elkerülnie a családi konfliktusokat, szóval a legjobb lesz, ha leül a rokonokkal és alaposan átbeszélnek mindent. Jobb lesz még most tenni, különben karácsonykor fog robbanni a bomba, annak pedig senki sem fog örülni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Még nincs is karácsony, de ez a mai nap csak a szeretetről fog szólni! Érezni fogja, hogy a családjára és a barátaira tényleg minden szituációban számíthat, és nincsen egyedül ebben a nagy világban. Így még könnyebb lesz ráhangolódnia a karácsonyra. Élvezze ki az ünnepeket!

Rák (06.22.–07.22.)

Eszébe jut valami, amit korábban elfelejtett, és amit még most sincs késő bepótolni. Persze menet közben csomó minden megváltozott, de végülis bizonyos szempontból kifejezetten jó, hogy csak most kerül sor erre a valamire, ami eddig kiment a fejéből.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma minden a tervei szerint alakul, és egy olyan céljához kerülhet közelebb, amiről korábban álmodni sem mert! Akár a karrierje is fordulatot vehet, és talán az új évben más pozícióba kerül majd.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kövesse a nyomokat, hallgasson az intuíciójára, menjen bátran oda, ahova ez a nap vezeti! Meglátja, ez nem csak egy szürke nap a sok közül, ma mutatni szeretne önnek valami fontosat az univerzum!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Álljon ki a saját véleménye mellett! Egy kolléga, főnök vagy ügyfél felbosszanthatja önt az ünnepek előtt, mert megpróbálja aláásni mindazt, amit ön gondol és elért az elmúlt időszakban. Ha úgy érzi, hogy igazságtalan vagy méltánytalan a kialakult helyzet, beszéljen a felettesével!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai nap elgondolkodtatja a Skorpiót: lehet, hogy ön valaki más ruháját viseli? Talán ezért érzi bizonyos helyzetekben úgy, hogy ez nem önre illik, nem önnek való? Figyelje saját magát főleg este és délután, mert ekkor nagyot léphet előre az önismeret terén.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma ne vonjon meg önmagától semmit, amiben örömét leli! Valaki segíteni is fog abban, hogy megtanulja, hogyan kell élvezni az élet apró örömeit, és nem folyamatosan görcsölni és stresszelni. Az biztos, hogy sokkal közelebb fognak kerülni egymáshoz, ha önnek is sikerül megnyílnia.

Bak (12.22.–01.19.)

Feleslegesen aggódik valamin, amin egyáltalán nem kellene! A délelőtt folyamán rá fog jönni, hogy minden a legnagyobb rendben van, és most már elkezdhet a karácsonyra készülődni, na meg a szilveszterre. Hova is fog menni bulizni?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Van egy célja, de ezt a mai napon csak akkor tudja elérni, ha egy kicsit változtat a stílusán, és kedvesebb hangnemre vált. Egy bizonyos személyt meg kell győznie, és az illető nem áll távol attól, hogy beadja a derekát.

Halak (02.19.–03.20.)

Általában be szokta tudni osztani az idejét, de ma ön is versenyt fut az idővel. Ne aggódjon, mert a nap végére jóval nyugisabbak lesznek a dolgok, ha tényleg akar, önmagára is tud szakítani egy kis időt: megéri, mert a lelkének igazán szüksége van most egy kis törődésre, odafigyelésre, elcsendesedésre.

(Kiemelt kép: Shutterstock)