Napi horoszkóp, 2022. március 10.: íme, melyik csillagjegy szülöttei számára lesz különösen szerencsés ez a nap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

2022. március 10., 00:04

Szerző:

Íme a napi horoszkóp csütörtökre! Olvassa el, és várjuk önt vissza holnap is!

Kos (03.21.–04.19.)

Nem érzi magát különösebben formában a mai napon, lesznek időszakok, amikor nehezebben koncentrál, kevesebb az energiája a szokásosnál. Ha így is van, ne essen kétségbe, amit lehet, azt halasszon el holnapra, amikor újult erővel láthat neki a dolgoknak!

Bika (04.20.–05.20.)

Távol érzi magától családtagjait és barátait, és valóban sokan vannak közöttük, akiknek annyi minden zajlik most az életükben, hogy átmenetileg nem tudnak időt szakítani önre. Ebben a helyzetben hagyatkozzon most magára, tartson ki, meg fog erősödni ettől a tapasztalattól!

Ikrek (05.21.–06.21)

Az ikrek számára különösen nagy ma a veszélye egy-egy elcsúszásnak, véletlen hibának. Egyébként se egy egyszerű nap ez, de próbáljon a szokásosnál is jobban odafigyelni, hogy a munkahelyén nehogy tévesszen!

Rák (06.22.–07.22)

Ma előfordulhat, hogy cserben hagyja az intuíciója, nehezebben tud kapcsolódni másokhoz. Ennek ellenére ha elakad, inkább kérjen tanácsot vagy segítséget! A nap legszebb pillanatait az esti órák hozhatják el az ön számára.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Nagy szerencse leselkedik ezen a napon az oroszlánokra – de nem a közösségi médián keresztül. Ezen a napon, ha lehet, tartóztassa meg magát az online kommunikációtól, cseteléstől, kommenteléstől, és inkább beszéljen személyesen azzal, akivel lehet. És tartsa nyitva a szemét, mert valami jó érkezik! Tizedike van, a tízes számra különösen figyeljen!

Szűz (08.23.–09.22.)

Érzelmi életének hullámzása-bonyodalmai miatt ma nehezebben tud koncentrálni a munkára, az elvégzendő feladatokra. Ha van alkalma rá, inkább tartson egy kis szünetet, csendesedjen el, figyeljen a légzésére, akár csak egy percre is, mint hogy erőltesse, ami nem megy! A horoszkóp elolvasása például segíthet abban, hogy átgondolja az életét, kicsit távolabbról tekintsen a dolgokra – ha szánt erre egy kis időt, utána újult erővel tud visszatérni a jelenbe.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Ha úgy is érzi, hogy ez a délelőtt nagyon nem az öné, ne csüggedjen, mert a délután folyamán, estére visszazökkennek majd a dolgok a rendes kerékvágásba! Meglátja, egy régi emlék milyen fontossá válhat ezen a napon!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kéretlen véleményt fog kapni a mai napon, de vigyázzon, kerülje ma a veszekedéseket, zárja ma rövidre a feszült vitákat, mert könnyen elmérgesedhetnek! És ne felejtse: a kívülállók véleménye igazából semmilyen súllyal nem bír.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi, partnere nem fordít elég időt és/vagy energiát önre, ma az elhanyagoltság érzése kerülgetheti önt. Ne feledje azonban, hogy partnerének szintén megvan a maga baja, inkább törekedjen arra, hogy egy mély beszélgetéssel harmóniát tudjon kialakítani maga körül!

Bak (12.22.–01.19.)

A mostanában különösen fogékony az önt körülvevő emberek érzelmeire. Könnyen rá tud hangolódni beszélgetőpartnereire, ma egy fontos beszélgetés hosszú időre megerősítheti a kapcsolatát egy önhöz közel álló családtaggal vagy baráttal.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nehezen találja magát a feladatok és események között, a hangulata a szokásosnál ingatagabb a mai napon. De ne hagyja, hogy kifolyjon az idő a kezei közül, a mai nap egy fontos hírt kap, aminek igazi jelentősége csak később válik majd világossá.

Halak (02.19.–03.20.)

Ha van egy hobbija vagy kedvtelése, amit már egy ideje nem gyakorolt, a mai nap remek alkalmat ad erre, hogy újra belefeledkezzen egy kicsit a dologba. Most különösen fel tud oldódni ebben a cselekvésben, ami egy ilyen meglehetősen nehéz nap után estefelé nagyon is jól fog jönni.

Még több horoszkóp:

Heti horoszkóp 2002. március 7-13.: mi várható a hét hátralevő részében?

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Gligatron)