Napi horoszkóp, 2022. március 18.: izgalmakat és kellemes meglepetést ígérnek mára a csillagok

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

2022. március 18., 00:05

Szerző:

Ha kíváncsi a napi horoszkópjára, jó helyen jár! Mélyüljön el egy picit abban, mint üzen mára az asztrológia az egyes csillagjegyek szülötteinek!

Kos (03.21.–04.19.)

A felszín alatt olyan dolgok indultak be, amik idővel nagy változást hoznak az ön karrierjében. Ebből azonban egyelőre nem érzékel semmit, de ha siettetné a változást, érdemes ma körülnéznie, milyen lehetőségei vannak a jelenlegi munkahelyén vagy esetleg máshol. Egyébként egy romantikus, flörtölős, tavaszias napra számítson!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy nagy erejű személy vagy esemény a figyelme jó részét lefoglalja ma. Jól is teszi, ha odafigyel arra, ami fontos, de azért ne fókuszáljon ma sem csak egyetlen dologra!

Ikrek (05.21.–06.21)

Ma kénytelen lesz a sarkára állnia, hogy egy egyre inkább elmérgesedő helyzetet megmentsen attól, hogy végképp elfajuljon. Nagyon úgy érzi, jól jönne még egy hosszú hétvége, de ez most csak normális hosszúságú lesz – próbálja meg megtalálni az egyensúlyt a munka-feladatok és a kikapcsolódás-pihenés között!

Rák (06.22.–07.22)

Egy finom, de mégis lényeges változást hoz a mai nap az ön egyik legfontosabb emberi kapcsolatában. Ne feledje: ez az élet, az örökös változás és fejlődés!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Mindig is tudta magáról, hogy ön nem egy teljesen átlagos emberke: hát a mai nap többször is emlékezteti majd önt, mennyi mindent másként lát, másként él meg, mint a többség. Ne titkolja, hogy önt mi különbözteti meg az átlagtól, mutassa ki bátran az egyéniségét, hiszen aki szereti önt, az pontosan ezt szereti önben a legjobban!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az utóbbi időben gyakran előfordult, hogy nem tudta 100%-ig önmagát adni bizonyos szituációkban. Ma végre elkezdenek a dolgok visszazökkenni a rendes kerékvágásba, de vigyázzon, semmi sem lesz többé ugyanaz, mint korábban volt. Ahogy halad előre az idő, minden változik, ön is. A legfontosabb, hogy tudatában legyünk, milyenek voltunk, és milyen irányban szeretnénk változni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Bár lesznek pillanatok nap közben, amikor ezt nem érzi, de este visszatekintve mégiscsak megállapítja majd, hogy összességében kifejezetten harmonikus nap volt ez a péntek. Sokkal nehezebb szituációkat hozhat a hamarosan következő időszak, ezért is fontos, hogy megtalálja a békét a mában, és próbálja meg azt pajzsként vinni magával a jövőbe!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Olyan nagy ellenállásba ütközik, hogy elkezd kételkedni önmagában, a képességeiben. Lehet, hogy lesz majd, amin hamarosan változtatnia kell, amit meg kell tanulnia elengedni, de fontos, hogy ma különösen figyeljen, hogy a szavak, amiket hall, igazából kitől jönnek és főleg mit jelentenek!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szokatlanul sok üzenet érkezik ma önnek, és köztük lesz olyan, amelyik egy kellemes meglepetést tartalmaz. Rövid volt ez a munkahét, és úgy érzi, ennyi bőven elég is volt belőle, szóval töltekezzen el ezekkel az apró, pozitív fordulatokkal, meg persze azzal a ténnyel, hogy máris újra hétvége van!

Bak (12.22.–01.19.)

Úgy érzi, túl régóta mellőzik már önt, túl régóta vannak félresöpörve az ön igényei. Ma végre eljön a szituáció, amikor lehetősége nyílik úgy beszélni a szükségleteiről, hogy ne tűnjön önzőnek vagy követelőzőnek.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzi, hogy ma mindenki ön ellen fordult, és ma soha nem figyel önre az, akit éppen meg szeretne szólítani. Nem lehet, hogy ez csak a visszatükröződése annak, hogy korábban ön nem hallgatta meg a másikat? Ne kalandozzon a figyelme, legyen ott teljes személyiségével a beszélgetéseiben, és ha a mai nap nem is feltétlenül lesz a legsikeresebb, ne aggódjon, az odafigyelés hamar meghozza a gyümölcsét!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy tipikus fordulat nyomán ma megint megállapíthatja magában, mennyire fontosak az életében a jóbarátai. Adjon önmagában hálát értük, de vizsgálja meg a kapcsolatait azokkal is, akik nem bizonyultak különösebben jó barátnak az utóbbi években! Lehet, hogy van olyan köztük, akit jobb lenne elengedni?

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut majd március második felében

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/SunKids)