3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut majd március második felében

Íme 3 csillagjegy, amelynek szülöttei örülhetnek majd: pénz áll a házhoz!

2022. március 17., 12:33

Szerző:

Íme három csillagjegy  – akik ezekben a csillagjegyekben születtek, azoknak még ebben a hónapban vastagodni fog a pénztárcája! Mutatjuk, kinek ígér bevételt a márciusi pénzhoroszkóp.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy szerencsés időszaknak néz most ön elébe. Talán ön is érzi, hogy önbizalmával mostanában sikerül bevonzani, amire vágyik, és ez az anyagiakban is megmutatkozik majd még ebben a hónapban. Semmi sem tart örökké, ez a korszak sem fog, szóval vigyázzon, ha plusz pénzhez jut, ne költekezzen ki túlságosan, ossza be, amit lehet!

Szűz (08.23.–09.22.)

A szokásosnál több munka zuhan be az elkövetkezendő napokban, az is lehet, hogy más feladata is önnél landol. Ne essen kétségbe, anyagilag mindenképpen megéri majd! Rengeteg ötlete van, valósítsa meg őket, akár egy új vállalkozás elindításán is elgondolkodhat.

Halak (02.19.–03.20.)

A következő két hétben figyeljen testvérei, illetve jóbarátai tanácsára! Érdemes lesz ebben a hónapban megfogadnia, amit mondanak, de persze csak azután, hogy egy picit utánanézett, a megfelelő emberre hallgat-e. A jótanács kedvező eredménye az ön pénzügyi helyzetén már ebben a hónapban meg fog mutatkozni.

Még több horoszkóp

Hétvégi horoszkóp, 2022. március 19-20.: íme, mit hoz a nap-éj egyenlőség hétvégéje

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp