Hétvégi horoszkóp, 2022. március 19-20.: íme, mit hoz a nap-éj egyenlőség hétvégéje

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre ezen a hétvégén, a nap-éj egyenlőség időszakában a horoszkóp szerint.

2022. március 19., 00:06

Szerző:

Íme a hétvégi horoszkóp: mutatjuk, hogyan fognak telni a tavaszi nap-éj egyenlőség napjai az egyes csillagjegyek szülötteinek. Ne feledje, a nap-éj egyenlőség pillanata 2012 óta már nem március 21-ére, hanem március 20-ára esik, idén vasárnap délután 16:33-kor lesz! Ami a lényeg: most már tényleg egészen biztosan itt a tavasz.

Kos (03.21.–04.19.)

Különösen fontos álmot fog látni ezen a hétvégén. Ha tudja, írja le rögtön ébredés után, mit álmodott, hátha később elfelejti. Ez az álom igen fenyegetőnek tűnhet, de a mélyén pozitív üzenet van, próbálja meg felfedezni a látottak igazi jelentését!

Bika (04.20.–05.20.)

Partnere túl sokat dolgozott az elmúlt időszakban, és ez már önre is negatív kihatással lehet. Ne aggódjanak az anyagiak miatt, igazából nem annyira vészes a helyzet, mint ahogy most tűnik!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Szakítson időt ezen a hétvégén valami kreatív tevékenységre, meglátja, ezekben a napokban teljesen máshogy működik a képzelőereje, mint általában! Próbáljon meg új irányokban elindulni ennek segítségével, hamarosan ugyanis visszazökken a normális kerékvágásba.

Rák (06.22.–07.22.)

A világ és a család aggasztó hírei miatt nyomott hangulat fenyegeti önt a hétvégén, félti szeretteit, családtagjait, barátait, partnerét. A legjobb, amit tehet, ha időt tölt velük most együtt, élvezze társaságukat, oldódjon fel velük együtt a pillanatban, és meglátja, annyira mégsem kilátástalan a helyzet!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A hétvégén olyan ismeretséget köt, amely még jól jöhet a jövőben: ez a bizonyos személy egész fontos szerepet tölthet be majd a későbbiekben az ön életében. Persze ez csak akkor lehetséges, ha kimozdul otthonról, úgyhogy mindenképpen tegye ezt meg, találkozzon, ismerkedjen emberekkel – erre való a hétvége!

Szűz (08.23.–09.22.)

Maradt pár befejezni- vagy elintéznivalója a hétvégére, de ne aggódjon, ha nem jut mindenre ideje! Megkeresi önt valaki, akiről jó ideje nem hallott, erre a beszélgetésre például mindenképpen érdemes időt áldozni.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Úgy érzi, túl sokat költött az utóbbi időben, de ne hagyja, hogy az anyagiak miatti aggodalmak tönkretegyék a hétvégéjét. Ha tényleg nem fér bele több, szervezzen olyan programot, ami semmibe sem kerül, legyen az egy szép séta vagy kirándulás, vagy akár közös, otthoni filmnézés vagy társasjáték a családdal-barátokkal!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Lesz a hétvégén egy olyan szóváltása egy ön számára fontos személlyel, amit pedig jobb lenne elkerülni. Ha még időben azon kapja magát, hogy rossz irányt kezd venni a beszélgetés, inkább hagyja abba a diskurzust, váltson témát, vagy akár lépjen ki a szituációból!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Érte önt egy-két olyan élmény a héten, amelyet érdemes egy kicsit jobban emésztgetni most a hétvégén. Bármennyire is vonzóak a meghívások, csak akkor menjen társaságba, ha emellett marad egy kis ideje önmagára is valamikor, amikor elmélyülhet, rendbe teheti a gondolatait!

Bak (12.22.–01.19.)

Váratlan események miatt meghiúsul valami, amit erre a hétvégére tervezett. Az első reakciója természetesen a csalódottság, de ne búsuljon, idővel meg fogja látni, végülis jobb ez így. Léteznek azok a véletlenek?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ha még nem kezdett bele egy kis tavaszi böjtbe, ez a hétvége remek alkalom, hogy egy kis önmérsékletre tanítsa magát. Meg fogja látni, mennyit tanul saját magáról, ha lemond valamiről, amit szeret, de amire nincs szüksége. Én nem, ez most nem a diétázás vagy a káros szenvedélyről leszokás időszaka, böjtöljön mondjuk úgy, hogy nem nyitja meg a közösségi médiát, nem hallgat zenét vagy nem vásárol műanyagot!

Halak (02.19.–03.20.)

Talán még önt is meglepi, mennyire tud hiányozni néha az az illető, akivel a hétvégén most nem fog tudni találkozni, pedig annyiszor az ön eszébe jut. Ha nem is lehetnek együtt, egy kis cset vagy egy telefonbeszélgetés azért csak belefér, nem?

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, aki hirtelen pénzhez jut majd március második felében

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/Babaroga)

Horoszkóp