Napi horoszkóp, 2022. március 16.: több csillagjegy szülötteinek is remek hírünk van!

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint.

2022. március 16., 00:03

Szerző:

Hosszú hétvége után rövid hét kezdődik most, pillantson bele a napi horoszkópjába, ha kíváncsi, mára mit üzen önnek az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Különösen rosszul esik ma önnek, hogy dolgoznia kell – ez érthető. De nem lehet, hogy túlságosan hagyja magát felbosszantani azok által, akik ma sem dolgoznak? Egyébként is nehezen tud ma koncentrálni, ne hagyja, hogy az ilyen gondolatok miatt már a munkahét első napján mindennel elcsússzon!

Bika (04.20.–05.20.)

Megy majd ma a pletykázás meg a drámázás ön körül, de vigyázzon, ne folyjon bele! Akármit is tenne hozzá pro vagy kontra, könnyen lehet, hogy rosszul jönne ki a dologból.

Ikrek (05.21.–06.21)

Egyre inkább úgy érzi, hogy kezd eluralkodni ön körül a káosz és a rendetlenség, több értelemben is. Ma jut egy kis ideje ellátni legalább egy-két teendőt a ház körül, használja ki ezt az időt erre, meglátja, mennyivel jobban érzi majd magát!

Rák (06.22.–07.22)

A nap második felében különösen figyeljen, mert történni fog valami, ami a jövőben elérkező pozitív dolgok első előjele! Talán ettől nem is teljesen független, hogy lesz egy fontos beszélgetése ma egy önhöz igen közel álló személlyel.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy impulzus nyomán elbizonytalanodik önmagában, illetve párkapcsolatában. Ha kétségek gyötrik a partnerével való viszonyával kapcsolatban, ne halasztgassa a dolgot, beszéljen róla a párjával!

Szűz (08.23.–09.22.)

A munkájában úgy érzi, túlságosan a rutin rabja, és ebben lehet valami. Változtasson egy kicsit valamin, hátha így jobban fog menni! A szerelmi-érzelmi életével kapcsolatban pedig meglenget ma az élet egy vörös zászlót – na hagyja figyelmen kívül az intő jeleket!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy mai elhamarkodott kijelentésének komoly következményei lehetnek, ezért gondolja meg jól, mit, mikor és kinek mond ezen a szerdán! De ha mégis kicsúszik a száján valami, aminek nem kellett volna, próbáljon meg ne pánikkal reagálni a szituációra, hanem mondja el őszintén, hogy mi történt és mit érez.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Valakinek szüksége van ma önre. Lehet, hogy ön úgy érzi, nincs ereje, nincs energiája, nincs ideje – ez biztosan így van? Ha tud, segítsen, rá fog döbbenni, közben saját magával is jót tesz!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Bár nem érzi magát különösebben a topon a mai napon, végre sikerül kiküszöbölnie egy korábban vétett hibát, és elhárítania annak következményeit. Figyeljen az apróbb sikerélményekre, meglátja, feljavul a kedve!

Bak (12.22.–01.19.)

Különösen figyelnie kell ma a pontos, őszinte kommunikációra, mert ha nem vigyáz, egy megnyilvánulásából heves vita alakulhat ki. Persze van helye az érzelmek, indulatok kimutatásának is, mindaddig legalábbis, amíg nem bántjuk meg ezzel a másikat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Na ez a napon valami pont nem úgy fog alakulni, mint amire ön számított. Figyeljen önmagára ebben a helyzetben! Hagyja, hogy eluralkodjon önön a frusztráció, vagy megpróbálja a legjobbat kihozni a dolgokból, ha már így alakult a helyzet?

Halak (02.19.–03.20.)

Úgy érzi, hogy valami történik a háta mögött. Ha így is van – biztos abban, hogy valami rossz dologról van szó? A türelem rózsát terem, de ha nincs kedve várni, nézzen, érdeklődjön utána a dolognak bátran!

Még több horoszkóp:

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock/fizkes)