Horoszkóp: ezt a 3 csillagjegyet tünteti ki a szerencse a hétvégén

A horoszkóp azt ígéri, hogy ez alábbi 3 csillagjegy szülötteit hatalmas szerencse éri ezen a hétvégén.

2024. február 22., 12:18

Szerző:

Még ezen a héten nagy szerencse éri a horoszkóp szerint 3 csillagjegy szülötteit. Alább mutatjuk, hogy melyik három csillagjegyről van szó.

Bika (04.20.–05.20.)

Nyugodtan elengedheti magát a hét hátralevő részében, mert látni fogja: nincs minden ön ellen összeesküdve, sőt, az univerzum mintha a kegyeibe fogadta volna önt, és szerencsés véletlenekkel jelzi, hogy nem kell aggódnia. Nem kell, mert szerető energia tartja számon az ön minden egyes megmozdulását és gondolatát, és most különösen gyakran igazítja úgy a világ folyását, hogy önnek mosolyt csaljon az arcára. Mosolygós hétvégéje lesz, örüljön a szerencsének!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák csillagjegy szülötteit a pénzügyekben várja most a szerencse. Különösen, ha éppen keres valamit, amit megvenne – vagy éppen nem is keres, mégis rábukkan egy szerencsésen kedvező ajánlatra. Jó vételi alkalmak kínálkoznak majd, de vigyázzon, nehogy vérszemet kapjon és túlköltekezzen!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy klasszikus „jókor, jó helyen”–típusú szerencsében lesz része a Baknak a hétből hátralevő három nap valamelyikén. Ha előbb vagy később érkezik, akkor talán még csak tudomást sem szerzett volna erről a lehetőségről, de a sors úgy akarja, hogy pont önnek hulljon az ölébe! Egyébként sem lesz rossz ez az utolsó februári hétvége a Baknak, de ez a szinte hihetetlen szerencse még szebbé teszi majd.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)