Napi horoszkóp, 2024. február 22.: az Ikreknél bejelentkezik valaki, a Mérleget türelemre tanítja a szeretet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. február 21., 20:04

Szerző:

Ma sem maradhat ki: alább találja a csütörtöki napi horoszkóp előrejelzését! Görgessen le a születési dátuma szerinti csillagjegyhez, és nézze meg, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy dolog már napok óta nyomasztja, de nem akaródzik beszélni róla. A mai nap azonban el fogja hozni azt a pillanatot-szituációt, ami a megfelelő alkalom arra, hogy kibeszélje magából, ami bántja, sőt, esetleg megoldást is találhat a dologra. Ha jó tanácsot kap, fogadja meg!

Bika (04.20.–05.20.)

Lehetetlen küldetést próbál teljesíteni, de ennek az lesz a vége, hogy túlvállalja magát és az egészsége is rámehet a rengeteg munkára. Egy kicsit próbáljon meg visszavenni, mert a pihenés és a jó alvás ugyanolyan fontos, mint a kitartás és az elszántság!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek ma hall először egy olyan személyről, aki a jövőben nagyobb szerepet kap majd az életében. Jó részben önön múlik, hogy milyen hatása lesz önre ennek az illetőnek, ezért ilyen fontos ez a mai nap. Ha pozitívan áll az érkezőhöz, ugyanilyen pozitivitásra számíthat majd tőle.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy igen fontos tranzakció tanúja lesz ma a Rák, egyelőre külső szemlélőként. Látja majd, hogy valaki átad valakinek valamit, talán kényszerből, talán hatalomért, és ki tudja, fair-e így ez a vásár. Ne felejtse el ezt a helyzetet, mert a horoszkóp szerint könnyen lehet, hogy a jövőben már nem csak kívülről nézi majd a tranzakciót, hanem ön lesz benne az egyik részes fél!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma az Oroszlán mérleget vonhat. Ez a nap megmutatja, hogy a fáradozások, az idő-, energia- és a figyelemráfordítás mennyi és milyen gyümölcsöt hozott. Arra is alkalma lesz most, hogy ebből tanulva változtasson ott, ahol szükséges.

Szűz (08.23.–09.22.)

Közelebb kerülnek egymáshoz egy olyan személlyel, akivel hasonló szituációba kerültek, így természetesen támogatást is tudnak nyújtani egymásnak. Vigyázzanak azonban, mert a sok panaszkodás nem fog segíteni azon, hogy jobb helyzetben legyenek!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleget a mai napon türelemre tanítja a szeretet. Nehéz lesz megértenie valakit, aki igazán közel áll önhöz, de lássa meg: ha szeretünk valakit, akkor nem nehéz az illetővel türelmesnek lenni, könnyű megbízni benne. Ne a frusztrációira hallgasson, adjon teret a szeretet csendes odafigyelésének és türelmének!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma olyan élethelyzetbe kerül, hogy a nap végén visszatekintve azt fogja érezni, hogy közelebb került a céljai eléréséhez. Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés önnek! ...vagy hogy is van ez a mondás?

Nyilas (11.22.–12.21.)

A szabadság és a függetlenség kérdését állítja ez a nap a Nyilas napjának középpontjába. Vajon tényleg akkor független, ha nem kívülálló személyek, hanem a saját félelmei-sóvárgásai irányítják önt? Vizsgálja meg a valós motivációit, és nagy felismerésre juthat!

Bak (12.22.–01.19.)

Sikeresen elvégez egy olyan feladatot, amibe gyakorlatilag senki sem mert belevágni. Meglátja, hogy lesz, aki értékelni fogja az ön tettrekészségét és érdemeit, és persze a most elért sikert.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Bizonytalanná válik, mert egy olyan megjegyzést kap valakitől, amiből azt fogja leszűrni, hogy valamit nem csinál elég jól. Fontos, hogy tudjon tanulni a kritikából, mert bár az illető nem feltétlenül jó szándékkal tette azt a bizonyos megjegyzést, a horoszkóp szerint ebből még valami nagyon pozitív is kisülhet! Ragadja meg az alkalmat!

Halak (02.19.–03.20.)

Nehezen indul a napja, ha túlhajtotta magát az elmúlt időszakban, akkor most lehet, hogy lebetegszik. Ha teheti, a mai napból szenteljen minél többet saját magának, a pihenésnek, önmaga ápolásának. A vitaminokról se feledkezzen meg! 

(Kiemelt kép: Shutterstock/Alena Ozerova)