Horoszkóp: elképesztő, mi fog az ölébe hullni ennek a 3 csillagjegynek a Halak havában

Ma kezdődött a Halak hava, és a horoszkóp valami rendkívülit jelez előre a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2024. február 19., 13:29

Szerző:

Kilépett a Nap a Vízöntőből, ma kezdődött meg a Halak hava, és a horoszkóp rendkívüli dolgot jelez előre a következő 3 csillagjegy szülöttei számára a most kezdődő egyhónapos periódusra.

Szűz (08.23.–09.22.)

Megdöbbentő, mi fog a Szűz ölébe hullani igen hamarosan: egy kulcs egy (az ön számára) teljesen új világhoz. Nem feltétlenül egy tárgyat kell érteni kulcs alatt persze, lehet, hogy egy személy vagy ismeretség nyitja majd meg ön előtt Szezám ajtaját, de az biztos, hogy kész kincsestár, egy külön, önnek eddig ismeretlen világ várja majd a feltárult a ajtók mögött. Lépjen be bátran, fedezze fel ezt az új világot, nézze meg, mit tartogat önnek!

Bak (12.22.–01.19.)

Nem kérte, mégis megkapja a Bak, amire igazából szüksége van: erről fog szólni a számára a Halak hava. Egy csodálatos dolog fog az ön ölébe hullani anélkül, hogy bármi különösebbet kéne tennie érte, és csak amikor már meglesz ez a dolog, akkor, utólag fogja csak érezni, hogy szinte felfoghatatlan, hogy korábban nem is érezte ennek az ajándéknak a hiányát.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nem pénz, de egy szép értékkel bíró tárgy fog a Vízöntő ölébe hullani a most következő hetekben. Lehet, hogy találja, lehet, hogy valakitől kapja majd ezt az értéktárgyat, amire vigyázzon: könnyen lehet, hogy balszerencsét hoz, ha azonnal túlad rajta! De nem is lenne érdemes így tennie, hiszen a csillagok azt sugallják, hogy a dolog értéke csak növekedni fog a jövőben. Az öné lett, tartsa meg!

Valamint...

Ha kíváncsi az eheti szerelmi horoszkópjára, kattintson át a Cosmopolitan oldalára az aktuális előrejelzésért!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp