Napi horoszkóp, 2024. február 19.: az Ikreknek fordulatos napja lesz, az Oroszlán hátradőlhet

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. február 18., 20:01

Szerző:

Jó hétfőt, jó hetet kívánunk a friss napi horoszkóp előrejelzésével – ma átléptünk a Vízöntő havából a Halak havába! Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan személyt sikerülhet megbántania, aki nagyon közel áll önhöz, valószínűleg egy családtagját vagy a szerelmét. Mielőbb kérjen bocsánatot, különben sokkal nagyobb konfliktus is kialakulhat belőle, teljesen feleslegesen...

Bika (04.20.–05.20.)

A mai napon olyan dolog történik, aminek az ön vagyonára nézve nagy hatása lesz, ezt a hatás hosszabb ideig érezteti majd magát az esemény után is. Figyeljen nagyon, hogy hova teszi, mire költi mostanában a pénzét!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bár hozzá van szokva, hogy mindig zajlik ön körül az élet, most különösen fordulatos nap következik, a magánéletére és esetleg a karrierjére nézve is. Élvezze ki ezt a menetet a hullámvasúton, ne izguljon, hamarosan visszazökkennek majd a dolgok a szokásos kerékvágásba!

Rák (06.22.–07.22.)

Bármit szemelt is ki magának (vagy bárkit!), ne várjon tovább, cselekedjen! Ez a nap kifejezetten alkalmas arra, hogy a célját elérje, fáradozásait most háromszoros eredménnyel ajándékozza meg az univerzum.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánnak inkább a passzív szerep passzol majd ezen a hétfőn. Adja át nyugodtan a volánt valaki másnak, ön pedig dőljön hátra az ülésében és miközben hagyja, hogy vigyék önt magukkal az események, nézze, hogyan suhan el ön mellett a táj!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ha valaki segítséget ajánl fel ma önnek, fogadja el bátran! Tényleg csakis jó szándék vezérli majd az illetőt, ráadásul rengeteget profitálhat belőle, ha megbízik ebben a személyben.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Belekeveredik egy háromfős sztoriba, de a háromból nem ön a főszereplő, csak az a kényelmetlen mellékszerep jut önre, hogy tud mindent, ismer mindenkit, de mégsem tudja egyedül megoldani a dolgot. Jobb lesz, ha megpróbál minél inkább távol maradni az egésztől!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az elmúlt napok nem voltak épp nyugodtak, de a csillagok végre békét ígérnek a frissen induló hétre. Semmi feszültség, semmi vita, semmi probléma, végre arra fog tudni koncentrálni, ami megérdemli a figyelmet.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Az lesz a legfontosabb ezen a hétfőn, hogy gondolkodjon, mielőtt cselekszik vagy mond bármit is! Szenvedélyes lesz, hirtelen haragú, kicsit szétszórt is, a figyelmetlensége pedig elég nagy zűrbe sodorhatja, ha nem figyel oda.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy bizonyos eseménysor révén meglehetősen összezavarodik érzelmileg, és ehhez egy harmadik félnek lesz köze. Adjon magának néhány napot, amíg leülepednek az érzései és tisztábban tud majd látni. Semmiképp se döntsön hirtelen!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nyugodtan indul a hét, szinte pihentető lesz a Vízöntő számára ez a hétfő, mindössze egy-két huppanóval, valamint egy kiemelkedő eseménnyel: második lesz valamiben. Az ezüstérem vegyes érzésekkel tölti majd el.

Halak (02.19.–03.20.)

Már jó ideje nem érezte olyan jól magát a bőrében, mint most! Úgy érzi, sínen van az élete minden tekintetben, és valahogy most tele van energiával és ötletekkel. Ne maradjon parlagon ez a termékeny időszak, alkosson, mozogjon, sportoljon, táncoljon, éljen társasági életet!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)

Horoszkóp