Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek sorsfordító találkozásban lesz része a jövő héten

A horoszkóp azt írja a következő 3 csillagjegynek, hogy a jövő héten találkoznak majd valakivel, és a találkozás visszavonhatatlanul megváltoztatja majd az életüket.

2024. március 30., 20:07

Szerző:

Még csak a felénél tartunk a négynapos hosszú hétvégének, de már a horoszkóp jövő heti előrejelzésével kívánunk önnek boldog húsvétot. Ha ön a következő 3 csillagjegy valamelyikében született, akkor lélekben készüljön egy fontos találkozásra!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Konfliktushelyzet alakul ki a Mérleg környezetében a jövő héten, és szemtől szembe kerül azzal, aki a probléma fő okozója. Sok minden múlik azon, hogy meg tudják-e beszélni a dolgot, úgyhogy próbáljon határozott, de tisztelettudó lenni, és ne hagyja, hogy ön helyett az indulata beszéljen! Így könnyen orvosolni tudják a dolgot.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A jövő héten először fog élőben találkozni valakivel, akiről már hallott, de még sosem voltak fizikailag együtt egy térben. Olyasvalaki lehet az illető, akiről csak ismerősein-kollégáin keresztül hallott, vagy akivel online ismerkedtek meg, de az is lehet, hogy egy hírességet pillant meg váratlanul. Egy biztos: a találkozás nem lesz hosszú, de tartós benyomást fog tenni önre.

Halak (02.19.–03.20.)

Egy fontos és igen kellemes találkozás vár önre a jövő héten, de relatíve kevés idő fog az önök rendelkezésére állni. Használja ki tehát, hogy legalább ennyit együtt tölthet az illetővel, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy tényleg számítson minden perc, minden óra!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)