Horoszkóp: ma kezdődött a Mérleg hava, ami ennek a 3 csillagjegynek hatalmas ajándékot hoz majd

A Mérleg hava a horoszkóp előrejelzése szerint a következő 3 csillagjegynek különösen pozitív periódus lesz.

2024. szeptember 23., 11:57

Szerző:

Túl vagyunk az őszi nap-éj egyenlőségen, ma kezdődött a Mérleg hava, és ha a horoszkóp egyhónapos előrejelzésére tekintünk előre, a következő 3 csillagjegyet kell először említeni: számukra ugyanis rendkívül pozitív időszak lesz ez a hónap.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlánnak régi nagy vágya teljesül majd be a Mérleg hava során. Azt szokták mondani, hogy az ember ne találkozzon régóta csodált idoljaival, nem tesz jót neki, ha megkapja, amire régóta ácsingózott, hiszen a valóság sosem tud felérni az eszményképpel. Nos, ez az Oroszlánra most egyáltalán nem lesz igaz: beteljesül majd egy nagy vágya, és a dolog még annál is szebb lesz, amilyennek a legcsodásabb álmaiban most elképzeli.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg számára idén különleges hónap lesz a születése hónapja, ez a születésnap kicsit más lesz, mint a többi. Az ajándék alatt most nem (csak) azokra az ajándékokra gondolunk, amiket a szeretteitől kap majd az évfordulón. Erre a születésnapra a sors adja majd önnek a legszebb ajándékot: egészségben és békében telik majd a most kezdődő időszak. Ráadásul úgy tűnik, hogy ez a pozitív korszak igen tartós lehet, akár az év egész hátralevő részében tarthat majd. Kevesebb probléma és stressz, több öröm és kikapcsolódás: ez vár most a Mérlegre.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas életében a gyarapodás és gazdagodás időszaka lesz a ma kezdődött hónap. A sors most nem fukarkodik az ajándékokban, rendre kisegíti majd önt egy-egy kisebb vagy éppen egészen nagy ajándékkal, hogy ezek a hetek az ősz, sőt, talán az év legszebb hetei legyenek. Annyi mindenért megdolgozott az elmúlt időszakban annyira keményen: most fordul a kocka, végre itt az ideje, hogy végre önnek is az ölébe hulljon ez-az különösebb erőfeszítés nélkül.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)