Pásztor Erzsi kórházba került, a kedélyállapota sem jó: Mindig örülni szoktam a születésnapomnak, most ez kimaradt

Különösen nehéz időszak volt ez a nyár Pásztor Erzsi számára, aki a jövő héten tölti be 88. életévét.

2024. szeptember 18., 09:11

Szerző:

Bár Pásztor Erzsi panellakásában van légkondi, ezzel együtt is nagyon nehezen viselte ezt a nyarat. De a hőséget sajnos még egy műtét is tetézte, derül ki a hot! magazin frissen megjelent számából.

Pásztor Erzsi kórházba került

Az egyelőre még csak 87 éves színésznő így nyilatkozott az újságnak a betegségéről, illetve hosszú és forró, de aztán viharos hirtelenséggel véget ért nyárról:

„A jobb kezemen nőtt egy pukli, amit operálni kellett. Még járok orvosi kezelésre, és szerencsére már jobban vagyok, de nagyon rossz kedvem volt tőle. Ráadásul a meleg idő sem segített a helyzetemen. Mindig örülni szoktam a születésnapomnak, most azonban a bezártság miatt ez kimaradt. Nagyon megviselt ez a nyár, hiszen ez a hőség sokszor kibírhatatlan volt. Hiába van itthon légkondi, nem sokat segített a helyzetemen. Továbbá a parlagfű-allergiám is kijött. A kezem most is fel van kötve, de szerencsére az édes, drága gyermekem gyakrabban feljött hozzám vidékről, és mindenben segített a hétköznapokban, legyen az a főzés vagy a bevásárlás. Ez volt az öröm az ürömben, hogy együtt voltunk, rengeteget beszélgettünk és nevettünk, ami szerintem kiemelkedően fontos a sok borzalom mellett, ami történik a világban.”

Pásztor Erzsi születésnapja szeptember 24-én lesz, és a színésznő aznap pont nem játszik majd, így a lányával ünnepelheti majd meg a 88. életéve betöltését.

Pásztor Erzsi és a lánya

Pásztor Erzsi hosszú ideig rossz viszonyban volt a gyermekével. A lánya három évtizeden keresztül Olaszországban élt, de amikor visszatért, eleinte akkor sem volt jó a kapcsolatuk. A Viasat3 és a WMN.hu alább megtekinthető műsorában elmesél azonban egy konkrét szituációt, amiből egy idő után azonban egyértelművé vált a számára, hogy a kapcsolatuk rendeződött a lányával. Amikor arról beszél, hogy mit mondott a lánya ebben a bizonyos helyzetben, Pásztor Erzsi a könnyekig meghatódik. A következőképpen hangzik a történet:

„Ha rossz kapcsolat létezett, akkor az volt az én gyerekem és közöttem. A lányom 33 évig kint élt, és amikor hazajött, akkor egyszerűen rettenet volt a számára az, ami körülöttem van. Az, hogy az utcán megismernek és leállok... Idegroncs, láttam, hogy megborzad bele. Nehéz volt. Egy év eltelt, két év, akkor már enyhült a dolog. De úton-útfélen elmondom, hogy 150 éves vagyok, ekkor van a születésnapom – mindenki tudja. Jött egy négytagú család és az asszony messziről mondta, hogy »művésznő, Isten éltesse!« És az én gyerekem előrelépett, és azt mondta: »akarnak egy képet a mamival?« Hát nem kell többet mondanom. Így változott meg a dolog. Én ennél nagyobb ajándékot nem kaphatok. Úgyhogy ha nekem öregségről beszélnek, akkor azt mondom, hogy szegények, én nem vagyok az. Én most élem azt az életemet, ami 30 évig kimaradt.”

Alább találja a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: YouTube/WMN Magazin)