Pásztor Erzsi újabb betegsége félelmetes tünetből derült ki: Még soha nem voltam ilyen rosszul

Pásztor Erzsi ezentúl tablettát szed, hogy a jövőben ilyen rosszullét ne forduljon elő.

2024. június 28., 07:59

Szerző:

Pásztor Erzsi rosszul lett, de ezúttal nem a kánikula miatt. A 87 éves színésznő a Blikk című lapnak mesélte el, mi történt.

Ez okozta Pásztor Erzsi rosszullétét

Pásztor Erzsi éppen egy üzletben forgatott, amikor a beszámolója szerint rosszullét fogta el. Így írja le a tüneteit:

„Még soha nem voltam ilyen rosszul, zúgott a fülem, és csak azt éreztem, hogy össze fogok esni.”

Mint mondja, nagyon el is sápadt, mindenesetre gyorsan leültették, majd hazavitték, és elkezdődött az orvoshoz járkálás. A baj oka hamar kiderült:

„Meglehetősen aggódtam, hiszen nem titok, hogy néhány évvel ezelőtt legyőztem egy súlyos betegséget, azóta pedig minden lehetséges módon teszek azért, hogy jól legyek. Szerencsére a vizsgálati eredmények megerősítették, hogy nincs nagy baj, vashiányom van, azért lettem rosszul.”

Nem Pásztor Erzsi az egyetlen vashiányos hazai híresség

Pásztor Erzsi tüneteitől teljesen eltérő szimptómákat ír azonban le Tóth Andi. A 25 éves médiaszemélyiség most Instasztoriban magyarázta el, hogy mi lehet az oka az egyik jelenségnek, amiért kritizálni szokták őt.

„Mindig kapom a savat a beesett, karikás szemem miatt. Alkoholista, drogos, minden rondaság. Amióta az eszemet tudom, ilyen lila a szemem alatti rész, vashiányos voltam mindig... sajnos. Nem tehetek róla, és nem múlik el, bármit is csinálok. Ne ítélkezzünk. Pandamaci-szemem van, és?”

Ön látja az alábbi posztban ezeket a beesett, karikás szemeket?

Pásztor Erzsi legyőzte a rákot

Pásztor Erzsi fent egy súlyos betegségről beszél. Nos, két évvel ezelőtt derült ki, hogy a színésznőnek végbélrákkal kellett megküzdenie.

„Végbélrákkal kerültem kórházba, ami nagyon legyengített, de felálltam belőle. Volt műtétem, és többféle kezelésen átestem, emiatt tizennégy kilót fogytam és nagyon legyengültem”

– számolt be akkor a hot! magazinnak

Hozzátette, hogy nehéz volt számára, hogy a lánya csak kétszer tudta meglátogatni, ugyanis a gyermeke akkor még Olaszországban élt, ám szerencsére az itthon élő rokonai sokat segítettek neki. Akkoriban a színésznő kizárólag telefonon adott hírt magáról, a betegségéről nem beszélt. 

„Furcsa volt, amikor a betegtársak néztek, ahogy kerekesszékben vittek egy vizsgálatra: Ez ő lenne?”

– mesélte 2022-ben Pásztor Erzsi, hozzátéve, hogy megbeszélte saját magával, hogy meg fog gyógyulni, és így is lett. Érdekes egyébként, hogy a színésznő azt mondja, hogy amikor idegenek felismerik, nem a külsejéről szokott beugrani nekik, hogy ki ő:

„Az igazság az, hogy a hangomat szeretik jobban. A hangomról jobban felismernek az emberek!”

Erről a Reggeli című műsorban beszélt nemrégiben az RTL-en, alább tudja visszanézni az interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)