Napi horoszkóp, 2024. szeptember 23.: A Kos egy régi barátjával találkozik, a Rák komoly lehetőséget kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. szeptember 22., 20:00

Szerző:

Olvassa el ön is a napi horoszkópot! 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy régi jó barátjával ma az egész napot együtt tölthetik, ami mindkettőjükre remek hatással lesz. Az biztos, hogy most lehetőségük lesz arra, hogy tanuljanak egymástól, és megvitassanak olyan dolgokat, amelyekre mostanáig nem volt lehetőségük.

Bika (04.20 - 05.20)

Egy váratlan telefonhívást kap, ami az egész napjára nagy hatással lesz. Fontos azonban, hogy ne idegeskedjen olyan dolgokon, amelyekre nincs ráhatása. Inkább fogja fel úgy a helyzetet, hogy van egy újabb lecke, amiből tanulni fog és továbbléphet. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

Egy kollégája egész nap flörtölni fog, de az illető ön számára sem közömbös. A legjobb, amit tehetnek, ha ezeket az érzelmi dolgokat inkább a munkahelyen kívül tárgyalják meg. Néhány fontos beszélgetésen biztosan át kell esniük a napokban. 

Rák (06.22 - 07.22)

Komoly lehetőséget kap a munkahelyén, hogy bizonyítson. Vigyázzon azonban, mert akadnak majd olyanok, akik az útjába akarnak állni. Ne hagyja, hogy bárki befolyásolja a képességeit. Szerencsére sokan vannak, akik támogatják a céljai elérésében.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Sokan pályáznak arra, hogy időt töltsenek önnel, de túl fáradékonynak érzi magát. Semmi gond nincs azzal, ha egy kicsit munka után bekuckózna és elbújna a világ elől. Fontos azonban, hogy ezt lekommunikálja azokkal, akik számítanak önre.

Szűz (08.23 - 09.22)

Sok pletyka terjed a munkahelyén, de vigyázzon, hogy ön se dőljön be mindenkinek. Inkább fókuszáljon a munkájára, mert a felettese egy remek lehetőséget ajánlhat önnek, de ehhez az kell, hogy azt lássa ön tényleg mindent belead abba, hogy remek teljesítményt nyújtson.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Egy barátja csúnyán megbántja, pedig az illető nem akart rosszat, de nem a legjobban kommunikált önnel. Ne legyen túl keményszívű vele kapcsolatban, de természetesen mondja el, hogy mi volt az, ami miatt önben a mondandója rossz érzést keltett.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Úgy érzi, hogy a családjában nem úgy vannak a dolgok, ahogy azt ön szeretné. A kommunikáció hiánya miatt sokszor elbeszélnek egymás mellett. Segítsen egy kicsit azzal, hogy a tanácsait megosztja a többiekkel is, és talán sikerül változást elérniük együtt. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Egy remek lehetőséget kaphat ma, de a figyelmetlensége az elfoglaltsága miatt könnyen lecsúszhat róla. Legyen résen és néha tegye le a telefont, hogy lássa maga előtt az élet lehetőségeit. Komoly fordulatok jöhetnek, csak nyitott szemmel kell járnia.

Bak (12.22 - 01.19)

Nem halogathat tovább egy döntést, de egyszerűen fogalma sincs, hogy merre húz a szíve. A megoldás az lehet, ha egy kicsit elvonul és bezárkózik, majd jól átgondolja, hogy mi az, amit igazán akar. Ne siesse el a dolgot, a lényeg, hogy bízzon a megérzéseiben.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Elveszettnek érzi magát, de egy régi barát vagy családtag felbukkanása segíthet a helyzeten. Ne féljen elfogadni a segítséget, különösen akkor, ha tényleg nagy szüksége van rá. A változás ott van a küszöbön, csak meg kell látnia.

Halak (02.19 - 03.20)

Boldog és nyugodt napra számíthat, a jó hírek miatt pedig egész nap mosolyogni fog. A vidámsága ragadni fog másokra is, és sokkal könnyebben fog kommunikálni még olyan kollégákkal is, akikkel nem kifejezetten ápolt jó viszonyt mostanáig.

(Kiemelt kép: Shutterstock)